KESÄKERÄYS

 

Yunnanin vähemmistökansoista vain 10 %:lle on julkaistu Raamattu omalla kielellä. Vielä 430 000 kristittyä odottaa Raamattua!

Kuvittele olevasi kristitty, mutta et ole koskaan voinut lukea Raamattua, koska sitä ei ole omalla äidinkielelläsi. Kuinka kaukaiselta Jumala tuntuisikaan, jos hänestä puhuttaisiin vain vieraalla kielellä?

On tärkeää, että saan ilmaista itseäni miaon kielellä, ylistää Jumalaa ja lukea Raamattua omalla kielelläni. Silloin Jumala tulee hyvin lähelle. Samalla ymmärrän, että Jumala on myös miaokansan Jumala, kertoo 34-vuotias Zhou.

Zhou on miaokansan kristitty. Hän asuu Yunnanin maakunnassa, jonka 46 miljoonan asukkaan joukossa on 800 000 kristittyä. Useimmat kuuluvat etniseen vähemmistöön, ja vain harva ymmärtää kiinankielistä Raamattua.

Yunnanin maakuntaa ympäröi rikas luonto, mutta erityisesti vähemmistökansat elävät köyhyyden keskellä. Iloitsemme siitä, kuinka useat ovat löytäneet toivon ja lohdun evankeliumista. Kuitenkin moni vielä odottaa Raamattua omalla kielellä.

Raamatun sanoma saavuttaa sydämet ymmärrettävän kielen kautta. Siksi Kiinan Yunnanin maakunnan vähemmistökielen kristityt tarvitsevat oman Raamatun.

Tule mukaan työhön, joka kertoo rakastavasta Jumalasta – heidän sanoillaan!

Osallistu kesäkeräykseen