YLEINEN |

Arvonnan viralliset säännöt

Näitä sääntöjä sovelletaan Piplia-lehden lukijakyselyn arvontaan.

 1. Kilpailun järjestäjä
  Kampanjan järjestäjä on Suomen Pipliaseura.
  Y-tunnus 0203598-7
  Osoite: Maistraatinportti 2A, PL 54, 00241 Helsinki
 2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
  Kysely on voimassa 29.2.2020 asti.
  Kilpailu alkaa 10.2.2020 ja päättyy 29.2.2020. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien Suomen Pipliaseuran työntekijät sekä näiden perheenjäsenet. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
 3. Arvonnan palkinnot
  Pipliaseura arpoo kaikkien lukijakyselyyn vastanneiden kesken yhden Kuljen kanssasi -riipuksen. Palkintoa ei voi koskaan muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan.
 4. Henkilötietojen käsittely ja julkisuus
  Pipliaseura käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Pipliaseura ei luovuta arvontaan osallistujien tietoja Pipliaseuran ulkopuolelle kolmansille tahoille eikä käytä näitä suoramarkkinointiin. Lukijakyselyyn vastanneilla on mahdollisuus tilata Pipliaseuran uutiskirje. Mikäli hän on tilannut uutiskirjeen, hän voi tutustua Pipliaseuran tietosuojaselosteeseen, joka löytyy osoitteesta https://www.piplia.fi/rekisteriseloste/.
 5. Voittajien nimen julkaiseminen
  Kilpailuun osallistujien nimiä ei julkaista. Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä arvonnan jälkeen.
 6. Vastuut
  Pipliaseura vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.
 7. Muut ehdot
  Pipliaseura pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Pipliaseuran verkkosivuilla osoitteessa piplia.fi.