Hyödyllistä tietoa

Aikataulu ja paikka

HackMyBible-tapahtuma järjestetään Tapiolassa, Espoossa 14.–16.5.2020.
Torstaina ja perjantaina tapahtumapaikkana on Espoon Kulttuuritalo, Bethoven-tila. Lauantaina tapahtumapaikkana on Tapiolan seurakunnan Virsu-tila sekä Voimafestivaali 2020 -päälava.
Tapahtumaan saavutaan 14.5. klo 9.00–9.30. Tapahtuma huipentuu 16.5. klo 14 alkavaan lopputapahtumaan, jossa joukkueet esittelevät työnsä yleisölle ja tuomaristolle ja voittajat palkitaan.

Kuka voi osallistua ja mitä tämä maksaa?

Tapahtuman tärkein edellytys on into. Käytännön syistä tapahtumalle on asetettu 18 vuoden alaikäraja. Yläikärajaa ei ole vaan toivomme että kaikenikäiset voivat tuoda innovaationsa ja osaamisensa yhteiseen käyttöön! Osallistumismaksu on 25 euroa, jolla katetaan pieni osa tapahtuman kuluista. Voit ilmoittautumisen yhteydessä anoa vapautusta maksusta, mikäli taloudellinen tilanteesi ei sitä salli.

Mikä on hackathon ja mitä siellä tehdään?

Hackathonin idea on saada osallistujat ideoimaan ja työskentelemään uusien digitaalisten tuotteiden ja konsepti-ideoiden parissa tapahtuman ajan. Tapahtuman alussa tutustut monenlaisista osaamistaustoista tuleviin muihin osallistujiin. Asiantuntija-alustukset tuovat ytimekkäitä ja innostavia näköaloja uuden kehittelyyn. Yhteisessä ideointivaiheessa saat laittaa luovuutesi likoon ja auttaa muita kehittämään ideoitaan. Parhaiden ideoiden ympärille kootaan tiimejä, jotka kisaavat toistensa kanssa parhaimman sovelluksen tai konsepti-idean luomisessa. Asiantuntijat sparraavat tiimien työtä. Tapahtuman viimeisenä päivänä tiimisi valmistaa esityksen Voimafestivaali-tapahtuman päälavalla yleisölle ja tuomaristo valitsee voittajan.

Millä työkaluilla tapahtumassa toimitaan?

Osallistujat tuovat omat tietokoneensa ja laitteensa.

Entä korona?

Toistaiseksi tapahtumaa valmistellaan tavalliseen tapaan. Seuraamme kuitenkin aktiivisesti tilannetta.

Takaisin HackMyBible-etusivulle