Joululahjaksi lastenraamattu Egyptiin

Lempikirjamme nimi on Etsitään. Vietämme sisarusteni kanssa paljon yhteistä aikaa tämän kirjan äärellä. Näin meistä on tullut läheisimpiä. Luemme kirjaa yhä uudestaan, ja opimme aina jotain uutta. Pikkusiskoni Miriam on ihastunut värikkäiden kuvien pieniin yksityiskohtiin. Nyt tiedämme, että jouluun liittyy monta kertomusta. Ja yhdessä niistä muodostuu joulutarina.

Kun valo syttyi Myrnan kodissa

Viime jouluna Myrna sai elämänsä ensimmäisen joulupaketin. Värityskirjat, palapelit ja Raamatun kertomukset toivat iloa, lämpöä ja yhteyttä koko perheen keskelle. Näin joulun valo syttyi egyptiläisen perheen kodissa. Myrna on neljästä sisaruksista vanhin. Hänen kotinsa Pohjois-Kairossa on keskellä metallitehtaita, joista saasteet leviävät hänen leikkikentilleen. Isä on töissä tehtailla ja äiti saa pientä tuloa kirkon ompeluprojektista.

Yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa Pipliaseura jakaa joulun iloa Myrnan kaltaisille vähävaraisille lapsille ja perheille.

Lahjasi avulla voimme jatkaa lasten parissa tehtävää työtä Egyptissä: jaamme lastenraamattuja, raamattumateriaalia ja järjestämme hengellisiä lastentapahtumia!

Lahjoita joulun valoa Egyptin lapsille!

Lahjoita tekstarilla
10 €
lähetä viesti PIPLIA 10740 nroon 16499
20 € lähetä viesti PIPLIA20 10740 nroon 16499

Huomaa välilyönti sanojen PIPLIA ja PIPLIA20 jälkeen.

Lahjoita soittamalla
10 € soita nroon 0600 9 5127 (hinta 10,01+pvm)
20 € soita nroon 0600 9 5126  (hinta 20,11+pvm)