Egyptin lapsi- ja nuorisotyö

Tuhansien lasten ja nuorten sydämet avautuvat evankeliumille

Nehemian kirjassa ihmiset kokoontuivat rakentamaan muuria Jerusalemin ympärille. Opin, että minunkaan ei tulisi luovuttaa missään tilanteessa. Vaikka joku sanoisi minulle ikävästi, minä en halua luovuttaa.
Kertoi 11-vuotias Elini osallistuttuaan raamattuvisaan.

Egyptiläisten lasten ja nuorten kristillisen identiteetin vahvistaminen on noussut tärkeäksi teemaksi. Pipliaseura on tehnyt alueella jo vuosia hedelmällistä yhteistyötä paikallisten seurakuntien kanssa. Tavoitteena on erilaisten tapahtumien ja raamattumateriaalin kautta vahvistaa lasten ja nuorten kristillistä identiteettiä. Näitä ovat esimerkiksi:

  1. Kingo-tapahtumat
    Sympaattisen Kingo-hahmon nimeä kantavat lastentapahtumat keräävät kymmeniä tuhansia lapsia. Tapahtumissa Raamatun tarinat muuttuvat eläviksi näytelmien, laulujen, kilpailujen, raamattuvisojen ja leikkien kautta. Lapset saavat kokea yhteyttä ja heillä on hauskaa!
  2. Talent show
    Talent-tapahtumissa teini-ikäiset nuoret saavat luovalla tavalla kosketuksen Raamattuun ja kokea uskovien yhteyttä ikäistensä kanssa. Nuoret esittävät mm. musiikkia, draamaa ja runoja. Monipuolinen kattaus taiteen muotoja tuo inspiroivasti esiin Raamatun sanomaa.
  3. Raamattumateriaalia lapsille
    Pipliaseura tuottaa vuosittain laadukkaita raamattuaiheisia materiaaleja lapsille: värityskirjoja, lastenraamattuja sekä piirustus- ja tehtäväkirjoja. Materiaali tukee lasten lukutaitoa, Raamattuun tutustumista, luovuutta ja tuo iloa vaatimattomissa kotioloissa eläville lapsille.

Lahjoita Egyptin lapsi- ja nuorisotyölle

LAHJOITA

Tekstarilla
10 € lähetä viesti PIPLIA 11199 nroon 16499
20 € lähetä viesti PIPLIA20 11199 nroon 16499
Huomaa välilyönti sanojen PIPLIA ja PIPLIA20 jälkeen.

Soittamalla
10 € soita nroon 0600 9 5127 (hinta 10,01+pvm)
20 € soita nroon 0600 9 5126  (hinta 20,11+pvm)

MobilePaylla
Pipliaseuran lyhytnumero on 92600