TIEDOTE, YLEINEN |

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy:n raamatunkustannustoiminta siirtyy Suomen Pipliaseuralle

Suomen Pipliaseura ja Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy ovat sopineet, että Raamattujen markkinointi ja kustantaminen siirtyy jatkossa Suomen Pipliaseuralle. Lastenraamatut eivät kuulu sopimuksen piiriin.

Läheinen yhteistyö seurakuntien kanssa on luonteenomaista molemmille kustantajille. Uusi järjestely tarjoaa molemmille toimijoille mahdollisuuden palvella seurakuntia omilla vahvuusalueillaan.

Suomen Pipliaseura on kansainvälinen toimija, jolla on pitkät perinteet ja ammattitaito raamatunkustantamiseen kannattavasti. Pipliaseura on osa Yhtyneiden Raamattuseurojen verkostoa, jonka koko asiantuntemus Raamatun kustantamisessa sekä perinteisenä kirjana että digitaalisessa muodossa on seuran käytössä. Ajankohtaisessa 100/1000-käännöshankeessa valmistuu 100 uutta raamatunkäännöstä tuhannen päivän aikana.

– Raamatunkustantamisen suurempi volyymi antaa Pipliaseuralle entistä paremmat mahdollisuudet tarjota seurakunnille ja muille asiakkaille raamattujulkaisuja heidän tarpeitaan vastaavassa muodossa kohtuullisella hinnalla, toteaa Pipliaseuran pääsihteeri Markku Kotila.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy pyrkii sopimuksella vahvistamaan entisestään asemaansa kirkon kustantajana virsikirjojen, lapsi-, nuoriso- ja aikuistyön materiaalien sekä kirkollisen ammattikirjallisuuden kustantajana.

– Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy etenee jatkossa ripeästi myös seurakunnille suunnattujen sähköisten sisältöjen ja jakelukanavien kehittämisessä. Kustantamollamme on nyt entistä paremmat mahdollisuudet nopeuttaa digitaalisten sisältöjen tarjontaa, toteaa kustantamon toimitusjohtaja Juha-Pekka Heinonen.

Lisätietoja:
Suomen Pipliaseura, pääsihteeri Markku Kotila
010 838 6512; 0040 505 7989
markku.kotila@piplia.fi

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy, toim.joht. Juha-Pekka Heinonen
09 6877 4540
juha-pekka.heinonen@kirjapaja.fi