AJANKOHTAISTA, YLEINEN |

Olemme tavoitettavissa koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemia vaikuttaa Pipliaseuran työhön, mutta pyrimme silti palvelemaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme mahdollisimman hyvin.

Pipliaseuran henkilökunta työskentelee pääasiassa etänä, mutta olemme tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse. Pipliaseuran asiakaspalvelu palvelee normaalisti arkisin klo 9–16 numerossa 010 838 6500 ja sähköpostitse info (at) piplia.fi.

Pipliakauppa.fi on auki verkossa 24/7. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä arkisin klo 9–15 osoitteessa Pipliakauppa.fi, puhelimitse 010 838 6520 ja sähköpostitse myynti (at) piplia.fi.

Lähi-itä -vuositeemakoulutukset korvataan webinaarilla 27.3.

Ihmisiä Lähi-idässä -vuositeemakoulutukset on peruttu tältä keväältä. Järjestämme koulutuksen webinaarina eli verkkokoulutuksena 27.3. klo 10–14.30. Katso koulutuksen ohjelma. Webinaarin ilmoittautumiseen pääset tästä.

Agricola-kävelyn poikkeusjärjestelyt

Huhtikuussa alkava Agricola-kävely järjestetään poikkeuksellisesti suljettuna tapahtumana. Tapahtumaan jo ilmoittautuneille lähetetään myös henkilökohtainen tiedote aiheesta. Toukokuusta eteenpäin pidämme Agricola-kävelyn ilmoittautumisen toistaiseksi auki, ja tiedotamme uusista järjestelyistä tarpeen mukaan.

Voimafestivaalit joudutaan perumaan

Pipliaseura ja Espoon seurakunnat joutuvat valitettavasti perumaan Voimafestivaali-tapahtuman, jota oli tarkoitus viettää Tapiolassa 16.–17.5. Pipliaseuran vuosikokouksen muutoksista tiedotetaan myöhemmin.

Voimafestivaalien rinnalla oli tarkoitus järjestää Suomen ensimmäinen HackMyBible-tapahtuma, jossa innovoidaan tulevaisuuden Raamattua. Siirrämme tapahtuman toiseen ajankohtaan.