Agricola-leivosviikko, Rauma

Agricola-leivos, logo

Suomen Pipliaseura järjesti vuonna 2014 Agricola-leivoskilpailun suomen kirjoitetun kielen ja lukutaidon kunniaksi. Voittajaksi äänestetty Agricola-leivos toimii lukutaitotyön symbolina. Leivoksessa maistuvat suomalaiset juuret – kaurainen pohja ja puolukkainen täyte: tutustu reseptiin.

Agricola-leivoksia voi ostaa viikolla 14 kaikkina päivinä seuraavista vanhan-Rauman kahviloista: Café Sali, Kontion kahvila ja Prassen.

Agricola-leivosviikolla on myös ohjelmaa:

Torstaina 7.4. klo 13-17 seurakunnan työntekijä on paikalla jokaisessa edellä mainituista kahviloista. Hän odottaa sinua pöydässä, jossa on Agricola-leivosviikko -kyltti. Voit halutessasi mennä samaan pöytään juttelemaan ja nauttimaan leivoskahveistasi omakustanteisesti.

Sunnuntaina 10.4. vietetään Rauman rovastikunnan lähetysjuhlaa. Messun Pyhän Ristin kirkossa toimittaa Antero Aaltonen ja saarnan pitää Satakunnan Pipliaseuran puheenjohtaja Aarno Niemi. Kolehti kerätään Suomen Pipliaseuralle. Messun jälkeen kirkkokahvit juodaan kahviloissa Agricola-leivoksen merkeissä oma kustannushintaan. Lastenkatedraalissa on mahdollisuus tutustua lukutaitonäyttelyyn.

Tervetuloa!

Satakunnan Pipliaseura & Rauman rovastikunnan seurakunnat