Pipliaseura SuomiAreenassa 10.–14.7.2017

Pipliaseura on mukana SuomiAreenassa ev.lut. kirkon yhteisteltassa Porin torilla maanantaista perjantaihin 10.–14.7. 2017. 

Tule juttelemaan DigiMarkuksesta, kansainvälisestä lukutaitotyöstä  ja osallistu kilpailuun!

Pipliaseuran ständillä voit levähtää ja kuunnella mobiilikäyttäjien uutta evankeliumikäännöstä, DigiMarkusta. Arvuuttele sanantietämystäsi Agricolan suhteen ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa nahkakantisen Raamatun nimipainatuksella. Tarjolla myös PIPLIA voimasanoja. Nähdään Porissa!

Piispat kahveilla teltassa arkisin klo 10

Kansalaistorin ev.lut. kirkon teltassa järjestetään piispan torikaffit joka arkipäivä klo 10. Maanantaina on  tavattavissa arkkipiispa Kari Mäkinen, tiistaina Espoon piispa Tapio Luoma,  keskiviikkona Lapuan piispa Simo Peura, torstaina Tampereen piispa Matti Repo ja perjantaina Porvoon piispa Björn Vikström.

Kaffetuvasta Agrciola-leivoksia

SuomiAreenan aikaan läheisestä Puiston Kaffetuvasta saa Agricola-leivoksia! Agricola-leivokset muistuttavat kansainvälisen lukutaitotyön merkityksestä. Nopeat saavat meiltä alennuslipukkeen! Poikkea ständillemme Kansalaistorin ev. lut. kirkon yhteistelttaan.

Pipliaseuran Torivartti tiistaina 11.7.

Torivartissa MTV-lavalla nähdään tiistaina 11.7. klo 9.20 Pipliaseuran pienoisnäytelmä:
Kuka on suurin? Mikael Agricolan ja Kääntäjän vuoropuhelu maailman menosta

SuomiAreena vilisee päättäjiä ja poliitikkoja, mutta kuka heistä on suurin. Agricola ja Kääntäjä etsivät suurmiestä historiasta ja nykypäivästä. Myös yleisöä kuunnellen. Vuoropuhelu vie Aapisesta digiaikaan ja vaikutus ulottuu Suomesta maapallon eri kolkkiin.

Oletko miettinyt, missä sinä olisit ilman Agricolaa? Kaikille kirjakieli ja lukutaito eivät ole itsestäänselvyyksiä. Pipliaseurat tekevät työtä maailmalla, jotta vähemmistökansojen agricolat voisivat tarjota saman kehityksen omalle kansalleen. Mutta myös oma kielemme muuttuu. Suomen Pipliaseuran tuottama uusi evankeliumikäännös mobiilikansalle löytyy osoitteesta www.digimarkus.fi

Mikael Agricolana näyttelijä Niilo Rantala ja Kääntäjän roolissa professori Arto Kallioniemi.
Ohjaus Jaana Rantala. Käsikirjoitus Tytti Issakainen ja Suomen Pipliaseura.

Torivartit streamataan nettiin ja niitä voi seurata myös SuomiAreena-tv:stä.


Katso kirkon ohjelma SuomiAreenassa
Katso SuomiAreenan ohjelma