Tässä olen -webinaari Pipliaseuran Facebook-kanavalla to 11.11. klo 10-11

Kalevi Virtanen ja Pekka Y. Hiltunen

TÄSSÄ OLEN – PÄIVITTÄISIÄ HENGELLISIÄ HARJOITUKSIA – webinaari Pipliaseuran Facebook-kanavalla torstaina 11.11. klo 10-11. Pappi Ulla Oinosen haastattelussa Pekka Y. Hiltunen ja Kalevi Virtanen.

Tässä olen on päivittäiseen rukousharjoitukseen ja meditaatioon kutsuva kirja ja verkkoaineisto. Sen päivittäiset harjoitukset alkavat adventista 2021 ja ulottuvat ensi adventtiin asti.

Säännöllinen mietiskely, jossa etsitään yhteyttä kaiken olevan kanssa, muuttaa hitaasti ihmistä. Syvenevä Jumalan tunteminen johtaa oman minuuden rajojen ja mahdollisuuksien iloiseen ja vapaaseen tunnistamiseen.

Aineiston innoittajana on ollut jesuiittojen laatima Brittein saarilla vuosittain ilmestyvä rukouskirja, jonka myös internetissä julkaistuja harjoituksia seuraavat miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa. Tässä olen on ensimmäinen vastaava suomenkielinen aineisto.

Tekijät

Pekka Yrjänä Hiltunen, toiminut Kirkkohallituksen uskondialogin asiantuntijana ja lähetystyöntekijänä.

Kalevi Virtanen, pappi ja opetusneuvos, kirjoittanut ja toimittanut useita rukous- ja meditaatiokirjoja.

TÄSSÄ OLEN – päivittäisiä hengellisiä harjoituksia kokonaisuuteen kuuluu:

  • TÄSSÄ OLEN – päivittäisiä hengellisiä harjoituksia Kirjapajan julkaisemana kirjana. Saatavilla hyvin varustelluista kirjakaupoista
  • TÄSSÄ OLEN – päivittäisiä hengellisiä harjoituksia ovat 28.11. 2021 alkaen löydettävissä myös Piplia-sovelluksesta sekä osoitteessa raamattu.fi
  • TÄSSÄ OLEN -ennakkowebinaari järjestetään torstaina 11.11.2021 klo 10–11 Pipliaseuran Facebook-kanavalla
  • TÄSSÄ OLEN -tilaisuus 21.11. klo 16 Agricolan kirkossa. Tekijät esittelevät materiaalia ennen Tuomasmessua. Tekijät saarnaavat Tuomasmessussa klo 18.
  • Tekijöiden mietteitä podcast-sarjana. Tulossa ulos marraskuussa 2021.