AJANKOHTAISTA, YLEINEN |

Piispa Teemu Laajasalo valitsee Vuoden kristillisen kirjan

Piispa Teemu Laajasalo julkistaa vuoden kristillisen kirjan Helsingin Kirjamessuilla 28.10. klo 12 Suomen Pipliaseuran osastolla (7d99). 

Mikä kristillinen kirja on herättänyt keskustelua tai koskettanut meitä suomalaisia viimeksi kuluneen vuoden aikana? Esiraati valitsee kilpailuun lähetettyjen teosten joukosta kuusi kirjaa loppukilpailuun, jotka julkistetaan Turun Kirjamessuilla.

Helsingin Kirjamessuilla Pipliaseuran osastolla on vuoden kristillisen kirjan äänestys. Samassa paikassa järjestetään myös kirjafinalistien haastattelut perjantaina 26.10. klo 17.

– Kristillinen kirjallisuus on parhaimmillaan ravistelevaa, ravitsevaa ja rakastavaa. Se ravistelee irti itsekeskeisyydestä ja luutuneista ennakkoasenteista. Se ravitsee ymmärrystä ja hengellistä kasvua. Ja mikä tänä aikana yhä tärkeämpää, se on vastakohta kaikelle pahan puhumiselle, koska se avaa rakastavan näköalan koko Jumalan luomaan ja lunastamaan maailmaan, Teemu Laajasalo sanoo.

Vuoden kristillinen kirja valitaan tänä vuonna 25. kerran. Kristilliset kustantajat ry:n järjestämä kilpailu on avoin kaikille kustantajille. Voittanut teos palkitaan 2 000 euron rahapalkinnolla.