AJANKOHTAISTA, YLEINEN |

Piplia-lehti 2/2018 ilmestynyt

Voisiko kirkon kupla olla niin iso, että sinne mahtuisi paljon pieniä kuplia ja ihmisiä sisään?, kysyi toimittaja Mikko Maasola Jyväskylässä

Piplia-lehden uusimmassa numerossa 2/2018 on asiaa Intian raamatunkäännöstyöstä – intialaisen raamatunkääntäjä Imusutoshi Jamirin tarina sekä Malawin lukutaitotyöstä, Suomessa toukokuussa vierailleen Malawin Pipliaseuran ohjelmajohtaja Wilfred Ngalawan haastattelu. Jyväskylän TA-VA-TAAN kylässä -tapahtuman sisällöistä nousee myös  medialukutaito: miten samanlaisuus luo turvaa – ja kuplan ulkopuolelle meno vaatii rohkeutta. Lue toimittaja Mikko Maasolan haastattelu. Raamattuteologian kouluttaja Mika Aspinen puhui samassa tapahtumassa raamatunlukutaidosta.

Lehdessä on myös eläkkeelle jäävän Pipliaseuran ohjelmajohtaja Martti Asikaisen haastattelu 33 vuoden työurasta raamattutyön parissa.

Vinkki: Kurkkaa Piplia-lehden uusi palsta, Käännösnurkka.

Haluatko oman lehden?

Painettu Piplia-lehti lähetetään kaikille Pipliaseuran kannattajajäsenille automaattisesti. Jäsenet saavat myös 15 % alennuksen Suomen Pipliaseuran kustantamista Raamatuista.  Ilmaisen Piplia-lehden voi kuitenkin tilata, vaikkei ole jäsen.

Liity Pipliaseuran kannattajajäseneksi – saat myös lehden
Tilaa ilmeinen Piplia-lehti

Piplia-lehti 2/18 pdf-muodossa