YLEINEN |

Pipliaseura mukana Kirjamessuilla

Suomen Pipliaseura on mukana Helsingin Kirjamessuilla 23.–26.10. Löydät meidät osastolta 7d39 Aleksis Kivi -lavan läheisyydestä. Pipliaseura on yhteisosastolla Kirkkohallituksen, seurakuntavaalien sekä muiden järjestöjen kanssa kattoteemalla Usko hyvän tekemiseen.

Voimaa hyvään!

Pipliaseuran ”Voimaa hyvään” -tunnuksen kautta tuomme esiin kansainvälistä lukutaitotyötä.

Lukutaito-opetusta tuettiin v. 2013 Yhdistyneiden Raamattuseurojen (UBS) verkoston kautta 43 maassa 28 kielellä. Suomen Pipliaseura on mukana lukutaitotyössä mm. Argentiinassa, Boliviassa, Egyptissä ja Kambodžassa. Lukutaitotyö liittyy läheisesti raamatunkäännöstyöhön, sillä Raamattu saattaa vielä nykyäänkin olla ensimmäinen kirjallinen dokumentti omalla kielellä. Etenkin tyttöjen ja naisten kouluttaminen on tärkeää, sillä se kohentaa perheiden elämää monin tavoin.

Uudistunut Pipliakauppa

Esillä on myös juuri uudistettu verkkokauppaamme: www. pipliakauppa.fi. Kirjamessujen aikana saat kaikki verkkotilaukset ilman toimituskuluja!

Kirkko näkyy

Kirkko näkyy ja kuuluu messuilla muutenkin.

Ev. lut. kirkon piispat Seppo Häkkinen, Simo Peura, Björn Vikström, Irja Askola, Matti Repo, Voitto Huotari ja Juha Pihkala haastattelevat valitsemiaan kirjailijoita messujen eri lavoilla.

Lue tarkempi aikataulu.

Piispat ovat haastattelun jälkeen tavattavissa yhteisosastolla 7d39. Tule juttelemaan!

Sunnuntaina messupäivä alkaa jumalanpalveluksella. Hyvän tekemisen torilla voi myös äänestää Vuoden kristillinen kirja -palkinnon ehdokkaita. Voittaja julkistetaan Aino-lavalla sunnuntaina 26.10. kello 10.

Nähdään Messukeskuksessa!