AJANKOHTAISTA, YLEINEN |

Tapaa meitä kesälläkin!

Pipliaseuran toimisto on suljettu 7.-25.7 välisenä aikana, mutta myynti päivystää kuitenkin numerossa 0108386520 ja ositteessa myynti@piplia.fi.

Pipliaseuralaisia voi tavata myös pitkin kesää Hyvän tekemisen toreilla eri puolilla Suomea. Tule juttelemaan! Torien ohjelmaa yhdistää Usko hyvän tekemiseen, joka on tulevan syksyn seurakuntavaalien teema.

Pipliaseura kutsuu tutustumaan mm. lukutaitotyöhön. Miltä tuntuisi, jos et osaisi lukea sanomalehteä tai edes katukylttejä? Maailmassa on lukutaidottomia aikuisia yli 750 miljoonaa! Se on puolitoista kertaa enemmän kuin koko EU:n alueella väestöä. Pipliaseurojen maailmanlaajuisen verkoston raamatunkäännös- ja lukutaitotyö sysää liikkeelle muutosta.

Hyvää tehdään myös kotimaassa. Mitä kaikkea hyvää kirkko ihmisten kautta tekee, mistä hyvän tekeminen kumpuaa ja mihin kaikkeen äänestämällä tai ehdolle asettumalla pääsee vaikuttamaan? Tästä puhutaan – ja tähän voi vaikuttaa.

Kirkkohallitus on kutsunut kirkon eri toimijoita yhteistyöhön. Hyvän tekemisen toreilla voit siis tavata seurakuntia ja eri lähetysjärjestöjä yhteisellä hyvän tekemisen asialla. Itse vaalipäivä on 9.11.

Pipliaseura Hyvän tekemisen toreilla 2014

6.–8.6. Valtakunnalliset Lähetysjuhlat, Vaasa

13.–15.6. Sanan Suvipäivät, Nurmijärvi

4.–6.7. Herättäjäjuhlat, Lapua

4.–6.7. Valtakunnalliset Kansanlähetyspäivät, Jyväskylä

16.–17.7. SuomiAreena, Pori

4.9. Koskikeskus, Tampere / Kirkon viestintäpäivät

23.–26.10. Helsingin kirjamessut, Messukeskus Pasila

Seuraa meitä somessa. Facebook ja Instagram: pipliaseura Twitter: @Pipliaseura