AJANKOHTAISTA |

Tekojen tiistai – teoista sanoiksi

Tekojen tiistaita vietetään 3.12. Kampanjan tavoitteena on kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän levittämiseen tekojen kautta. Tavoitteena on yhdistää ihmisiä lisäämällä tietoisuutta auttamisesta, antamisesta ja lahjoittamisesta.

TekojenTiistai on osa kansainvälistä #GivingTuesday-kampanjaa, joka alkoi Yhdysvalloissa vuonna 2012. Suomeenkin viime vuosina rantautuneelle Black Friday -päivälle vastapainoksi perustettu kampanja pyrkii lisäämään keskustelua ja tietoisuutta antamisesta: ajan, avun, hyvänmielentekojen sekä lahjoitusten muodossa.

Tehkojen tiistai -kampanja on kerännyt osallistujia yli 150 maasta ja noussut maailmalla jopa joulua tärkeämmäksi lahjoitustapahtumaksi.

Hyvän tekeminen lisää tutkitusti onnellisuutta. Tee siis tänään hyvä teko ystävälle, naapurille tai vastaan tulevalle tuntemattomalle. Tekojen tiistai 3.12. on vastavoima pitkin talvea toistuville kulutusjuhlille. Mitä jos onnellisuus ei tulekaan ostamisesta ja omistamisesta, vaan hyvän tekemisestä, ystävällisyydestä ja yhteen kuulumisesta.

Kannustamme sinua tekemään lahjoitus itsellesi tärkeään kohteeseen. Meidän lahjoitusvaihtoehtomme löydät täältä. Lahjoittaa voit myös kätevästi tekstiviestillä. Lahjoita joulurauha Lähi-idän lapsille: 10 € lähetä tekstari PIPLIA 11220 nroon 16499, 20 € lähetä tekstari PIPLIA20 11220 nroon 16499

Lue lisää
Tekojen tiistai