AJANKOHTAISTA, YLEINEN |

Testamentti-ilta Helsingissä: ”Hyvä testamentti jää elämään”

Tervetuloa Pipliaseuran järjestämään testamentti-iltaan Sokos Hotel Pasilaan 11. helmikuuta klo 17-19!

Moni saattaa ajatella, että vain varakkaat ihmiset tekevät testamentin. Varmin tapa määrätä omasta omaisuudestaan on laatia testamentti itselle tärkeiden asioiden puolesta.

Testamentti-illassa 11.2. varatuomari Piia Jeremejeff Asianajotoimisto Legistum Oy:stä neuvoo perintöoikeuteen ja testamentin laatimiseen liittyvissä asioissa sekä antaa lisätietoa testamentista ja sen laatimisesta. Aloitamme kahvitarjoilulla klo 17.00, ja illan ohjelma alkaa klo 17.30.

Testamentti on hyvä tehdä ainakin silloin, kun henkilöllä ei ole lähiomaisia, jotka hänet perisivät. Perintöoikeus on rajattu omiin jälkeläisiin, vanhempiin, sisaruksiin ja heidän lapsiinsa sekä isovanhempiin ja näiden lapsiin (tädit, sedät ja enot). Jos henkilöllä ei ole näihin ryhmiin kuuluvia sukulaisia tai testamenttia, hänen omaisuutensa menee valtiolle.

Pipliaseuralle kaikki lahjoitukset ovat tervetulleita. Pienelläkin lahjoituksella on merkitystä raamattutyön jatkuvuuden turvaamiseksi. Pipliaseura on mukana 14 muun järjestön kanssa yhteisessä testamenttikampanjassa, jonka tavoitteena on antaa tietoa omaisuuden suunnittelusta ja testamentin laatimisesta itselle tärkeiden asioiden puolesta. Kampanjasivustoon voi tutustua internetissä osoitteessa http://www.hyvatestamentti.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Sokos Hotel Pasila, Maistraatinportti 3, Helsinki
Aika:     11.2. klo 17-19