AJANKOHTAISTA, YLEINEN |

Varainhankinnan päällikön paikka avoinna

Varainhankinnan päällikkö

Tahdotko mukaan maailmanlaajuiseen yhteisöön, jossa tavoitamme ihmiset heidän omalla kielellään, tuemme ihmisarvoa ja -oikeuksia sekä herätämme mielenkiintoa sanaa kohtaan?

Haemme Suomen Pipliaseuran viestinnän ja varainhankinnan tiimiin varainhankinnan päällikköä, jolla on intoa ja ammattitaitoa ottaa vastuu yksityisvarainhankinnan kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta.

  • Rakennat luontevasti kampanjakokonaisuuksia
  • Analysoit kohderyhmiä ja sitoutat lahjoittajia
  • Sinulla on CRM-osaamista
  • Kehität varainhankinnan menetelmiä ja digitaalisten kanavien käyttöä
  • Kirjoitat oivaltavaa markkinointitekstiä ja inspiroivia tarinoita
  • Olet yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä

Tulet osaksi työyhteisöä, jonka toimintaa kuvaavat reiluus, avoimuus ja yhteistyö. Työkulttuurimme on innovatiivinen, toisia kunnioittava, suvaitseva ja tavoitteellinen. Olemme osa yli 200 maassa tai alueella toimivaa kansainvälistä verkostoa. Meillä saat motivoituneet ja ammattitaitoiset kollegat sekä voit hyödyntää kansainvälisen verkoston osaamista ja innovaatioita.

Meidät tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina, joka talous on terveellä pohjalla. Tämä mahdollistaa myös toiminnan kehittämisen.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja/tai riittävää kokemusta varainhankinnan tai markkinoinnin tehtävistä mielellään kolmannelta sektorilta. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toimipisteemme sijaitsee Pasilassa valoisissa ja moderneissa toimitiloissa, mutta tehtävässä pääset myös matkustamaan satunnaisesti kohdemaissamme.

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevana mahdollisimman pian. Työsuhteeseen sovelletaan Kristillisten järjestöjen työehtosopimusta (vaativuusryhmä 4 tai 5) sekä paikallisia sopimuksia (henkilökohtainen palkkaus ja työaikahyvitykset).

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Eveliina Sainio, 040 637 0889 ja Eve Pakkanen, 040 708 8816, parhaiten tavoitettavissa 5.-9.8. sekä Suomen Pipliaseuran viestintä- ja varainhankintajohtaja Terhi Huovari 30.7. tai 31.7. klo 12-14. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.8.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viite FI-14186. Haastattelut järjestetään Helsingissä elokuun aikana.


Piplia – toivoa tähän päivään ja uskoa tulevaisuuteen. Suomen Pipliaseura tekee raamatunkäännös- ja lukutaitotyötä, parantaa syrjäytettyjen asemaa sekä herättää mielenkiintoa sanaa kohtaan. Pipliaseura toimii maailmanlaajuisesti osana Yhtyneiden Raamattuseurojen (UBS) verkostoa 240 maassa tai alueella, joissa työtä tekevät paikalliset työntekijät. Suomessa Pipliaseura on myös maan johtava raamatunkustantaja.

www.piplia.fiwww.agricola.fi | @pipliaseura