Lohtua Raamatusta

Kristityt ympäri maailman etsivät ja löytävät nyt lohtua Raamatusta. Me teemme työtä, jotta toivon ja rohkaisun sanoma tavoittaisi ihmiset heidän omalla kielellään. Uskomme, että Raamatun maailma voi nyt myös tavoittaa ne, jotka eivät tavallisen elämänsä keskellä tartu kirjaan.

Haluamme olla tarjoamassa lohtua Raamatusta entistä useammalle, ja pyydämme nyt sinun apuasi. Sinun lahjoituksesi auttaa meitä säilyttämään palvelumme myös kriisin keskellä ja kehittämään uusia tapoja tuoda Raamatun sana ihmisten ulottuville.

Kokosimme sinua varten myös raamatunkäyttövinkkejä ja toivomme, että ne auttavat sinua syventymään kirjaan vielä aiempaakin paremmin.

Vinkkimme sinulle

Piplia-sovellus ja Raamattu.fi

Arjen voimasanoja-blogi

Raamattu.fi:ssä ja Piplia-sovelluksessa voi paitsi lukea Raamattua useista eri käännöksistä ja tehdä raamattuhakuja, myös syventää tietämystään Raamatun ajan maailmasta, sen ilmiöistä ja ihmisistä. Tarjolla on myös lukuohjelmia, kuten Panu Pihkalan ”Luonto, Raamattu ja sinä”.

»Lue lisää

Arjen Voimasanoja on Pipliaseuran elämäntäyteinen blogi, jossa kosketetaan arkea ja pyhää. Tekstit kertovat hetkistä, kohtaamisista ja tilanteista, jotka ovat koskettaneet tai avanneet kirjoittajan elämään uusia näkökulmia. Lue ja löydä uudenlaisia sävyjä elämääsi!

» Blogiin

Pyhiinvaelluskortit

Tilaa uutiskirje

Seitsemän pyhiinvaelluskorttia johdattavat kulkijan rukouksen ja raamatunkohdan avulla pyhiinvaeltamisen ydinasioiden äärelle. Lähde lähiluontoon ja käytä kortteja mietiskelyn tukena.

» Tilaa kortit

Saat Piplia-uutiskirjeessä noin kerran kuukaudessa tuoreita uutisiamme, Pipliakaupan tarjouksia ja rohkaisua Raamatun lukemiseen.

» Tilaa uutiskirje

Tunteellinen työmatka -podcast

#rauha – matkaopas rauhaan

Pastori Ulla Oinonen ja pastori, paripsykoterapeutti Juha Petterson pohtivat tunteita ja niiden merkitystä. Jokainen jakso keskittyy yhden tunteen ympärille ja siihen mitä on olla ihminen.

» Lue lisää

Raamatussa puhutaan rauhasta 300 kertaa. Millainen matkaopas Raamattu voi olla matkalla rauhaan? #rauha -julkaisussa äänen saa 14 kirjoittajaa, joilla kullakin on oma ainutlaatuinen taustansa, maailmankatsomuksensa ja historiansa.

» Lue lisää

 

Jaa rohkaisua myös muille

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Jaa viikoittain julkaisemiamme Voimasanoja myös muille.

Facebook: @pipliaseura
Instagram: @pipliaseura

Lahjaksi rohkeutta

Lähetä ystävälle Rohkeutta Voimalahjan muodossa. Voimalahja on Pipliaseuran aineeton lahja, jonka avulla välität lämpimät ajatuksesi ystävälle ja tuet Raamatun kääntämistä, käyttöä ja lukutaitotyötä Pipliaseuran työalueilla eri puolilla maailmaa.

Ikuinen ystävä -kaulakoru

Tilaa hopeinen enkeliriipus suojelijaksi itsellesi tai ystävällesi.