Seurakunnille

Seurakunnille -sivuilta löydät kaikki seurakuntia koskevat palvelut ja tiedot. Voit lukea kuulumisia maailmalta, perehtyä yhteistyösopimuksiin, etsiä tietoa kolehtikohteista, tarkistaa viitenumeroita ja uppoutua globaalikasvatuksen materiaaleihin. Tervetuloa!

Virikewebinaarit

Piplian virikewebinaarit on tarkoitettu kirkon työntekijöille ja vapaaehtoisille vastuunkantajille. Webinaareissa tapaat Piplian työntekijöitä, pääset kärryille ajankohtaisista kuulumisista maailmalta ja Suomesta sekä saat täsmävinkkejä ja ideoita seurakunnan viikkotoimintaan. Ennakkoon ilmoitetun teeman lisäksi jokaisessa virikewebinaarissa on aikaa kysymyksille ja keskustelulle, sekä mahdollisuus saada neuvoja esimerkiksi sopivan materiaalin löytämiseksi.

Uusi Raamattukurssi seurakuntien ryhmille

Digitaalinen, dialoginen ja ekumeeninen Raamattukurssi kutsuu uteliaita Raamatun äärelle. Pipliaseuran Raamattukurssi tarjoaa laajan valikoiman Raamatun keskeisimpiä teemoja, mukaansatempaavia kertomuksia ja mielenkiintoisia kirjoja. Kurssiaineisto on saatavilla seurakunnille ja yhteisöille, ja sen avulla voi suunnitella ja toteuttaa paikallisen Raamattukurssi-kokonaisuuden.

Globaalikasvatusmateriaalit

Globaalikasvatus rakentaa ymmärrystä yhteisestä vastuusta maailmassa, kehittää kansainvälistä ajattelutapaa ja antaa avaimia arvokasvatukseen. Globaalikasvatuksen tavoitteet kietoutuvat luontevasti kastekasvatukseen ja kirkon lähetystehtävään.

Raamattusunnuntai ja muut kolehdit

Kolehti on vahva vaikuttamiskeino. Se antaa seurakuntalaiselle mahdollisuuden osallistua seurakuntien kansainvälisen vastuun kantamiseen. Siksi me Pipliassa olemme panostaneet siihen, että tarjoamme seurakunnille monenlaista materiaalia tämän tärkeän tehtävän toteuttamiseen.

Kollektmaterial på svenska

Kuulumisia maailmalta

Tällä sivulla pääset tutustumaan Piplian tukemiin hankkeisiin. Maakohtaisten sivujen yhteydestä löytyy myös viimeisin vuosiraportti hankkeen edistymisestä ja ajankohtaisimmat kuulumiset paikan päältä. Sivun alalaidasta pääset lataamaan PowerPoint-esityksen, jossa esitellään kaikki Suomen Pipliaseuran tukemat hankkeet lyhyesti.

Yhteistyösopimukset

Yhteistyösopimus on seurakunnalle mahdollisuus tehdä kansainvälistä työtä tutuksi ja omakohtaiseksi. Yhteistyösopimuksen solmiminen motivoi sitoutumaan yhteiseen lähetysvastuun kantamiseen.

Viitenumerot

Tältä sivulta löytyvät vuosittain vaihtuvat viitenumerot kirkkohallituksen määräämiin virallisiin kolehteihin sekä vapaasti sijoitettaviin kolehteihin, yhteistyösopimuskohteiden ns. vapaaehtoiseen tukeen ja kohdennettuun ja kohdentamattomaan talousarviotukeen.

Lahjoituksen mahdollistaminen verkossa ja mobiilissa

Seurakunta voi pitää esillä mahdollisuutta lahjoittaa omalle yhteistyökohteelle seurakunnan verkkosivuilla, striimissä tai mobiilissa.

Piplian jäsenyys

Seurakunta voi liittyä Piplian yhteisöjäseneksi, jolloin sillä on mahdollisuus lähettää osallistuja vuosikokoukseen. Yhteisöjäsenyys on seurakunnan keino vaikuttaa Pipliaseuran päätöksentekoon.

Tilaa Raamatut ja virsikirjat

Kirjautumalla Pipliakauppaan seurakuntatunnuksilla saa Raamatuista ja virsikirjoista tuotekohtaiset alennetut hinnat määrän mukaan.

Vierailupyyntö

Täyttämällä oheisen lomakkeen annat meille vierailupyyntöä varten tarvitsemamme tiedot.

Mari Mäkelä

Sidosryhmäpäällikkö

-yhteistyösopimukset
-seurakuntaviestintä
-palvelut seurakunnille

Satu Toukkari

Sidosryhmäkoordinaattori

-globaalikasvatus
-koulutukset
-tapahtumat