Raamattu aina mukanasi

Piplia-sovellus ja raamattu.fi -verkkopalvelu on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa lukea tai kuunnella Raamattua, syventyä Raamatun taustoihin tai hiljentyä sen äärellä. Ilmaisen Piplia-sovelluksen avulla Raamattu on aina mukanasi. Sovelluksen avulla saat myös päivän sanat puhelimeesi helposti.

Palveluihin on valittu keskeiset suomenkieliset raamatunkäännökset sekä useita kansainvälisiä käännöksiä. Käyttöliittymästä voit valita kieleksi suomen, ruotsin tai pohjoissaamen.

Lue tai kuuntele Raamattua sovelluksessa:
Lataa puhelimeesi Piplia-sovellus: Google Play ja AppStore

Lue Raamattua verkkopalvelussa: Raamattu.fi

Missä olet, kun et ole itsesi kanssa?

Tässä olen – päivittäisiä hengellisiä harjoituksia on sarja lyhyitä mietiskelyjä vuoden jokaiselle päivälle. Aloittaisitko aamusi Raamatun äärellä? Piplia-sovelluksen lataaminen on helpoin tapa aloittaa Tässä olen -rutiini. Voit tilata mietiskelystä muistutuksen, ja sovelluksessa harjoitukset voi myös kuunnella.

Perustoiminnot kaikille, tilaajalisenssi syventyjille

Piplia-sovelluksessa ja Raamattu.fi-palvelussa on kolme käyttäjätasoa. Valitse itsellesi sopivin.

Kirjautumaton käyttäjä

Käytä yleisimpiä raamatunkäännöksiä ja mietiskelyjä

Rekisteröitynyt käyttäjä

Rekisteröitymällä voi esim. kuunnella ääniraamattua

Tilauskäyttö, 25€ /vuosi

Tilaajalisenssi avaa kiinnostavia taustatietoja Raamatusta

Kuuntele UT2020 Uusi testamentti Krista Kososen lukemana

UT2020 on Uusi testamentti, joka käännettiin mobiililaitetta käyttävän lukijan ja kuuntelijan tarpeisiin. Et tarvitse teologia tulkitsemaan, koska panostimme siihen, että tekstin voi ymmärtää kuka tahansa. Lue tai kuuntele, miten vaan itse haluat, Piplia-sovelluksesta. UT2020:n on lukenut näyttelijä Krista Kosonen.