Piplia tarjoaa Raamatun sisältöjä ymmärrettävästi, ajankohtaisesti ja matalalla kynnyksellä. Haluamme, että Raamattuun on helppo tarttua, että se tuntuu läheiseltä ja omalta. Jokaisen on mahdollista löytää Raamatun sanoma itselleen sopivalla tavalla.

Suhde Raamattuun on henkilökohtainen, ja siksi raamattutyö Suomessa ja maailmalla on monimuotoista. Se on aamuruuhkaan sopivia podcasteja työssäkäyvälle suomalaiselle. Se on päivittäisiä mietiskelyjä Piplia-sovelluksesta jokaiselle, joka sellaista tarvitsee. Se on Egyptin köyhien perheiden lapsille jaettavia lahjareppuja, joiden sisällä olevat puuhakirjat ja tarvikkeet tekevät Raamatun rakkaaksi. Se on Raamattuun pohjautuvaa rauhankasvatusta kouluissa Lähi-idässä. Raamatun sanoma luo toivoa, rakentaa rauhaa ja rohkaisee elämään.

Työmme luo yhteyden ihmisen ja Raamatun välille.

Raamattu vaikuttaa

Luo

toivoa ja lohduttaa

Innostaa

syventymään Raamattuun ja sen maailmaan

Vaikuttaa

yhteiskuntaan ja kulttuuriin

Hrakel ja Eva osallistuivat Egyptin Pipliaseuran raamattukurssille, joka syntyi koronapandemian keskellä tukemaan seurakuntalaisten Raamatun opiskelua kotoa käsin.

”Ajattelen, että Jumala johdatti minut tähän ryhmään koronan aikana, kun minulla ei ollut mitään tekemistä kotona. Raamattukurssi on pitänyt minut pois kännykältä, ja keskittyneenä Jumalaan. ”
– Eva, 14 v.

Kaksi nuorta egyptiläistä naistaposeeraa ikonikuvan edessä.

Anglikaaninen seurakunta järjesti Zababdessa, Palestiinassa, Raamattupäivän teemalla ”Nouse ylös ja rakenna”. Päivä oli merkittävä todistus koko kyläyhteisölle.

”Kristityt ovat olleet täällä ensimmäisen helluntain tapahtumista alkaen. Olen ylpeä siitä, että saamme olla Jeesuksen seuraajia aivan fyysisesti Raamatun tapahtumien paikoilla.”

– Salim, seurakunnan kirkkoherra

kirkkoherra Salim seisoo kaarioven edessä

Miten sinä voit tutustua Raamattuun?

Piplia tuo Raamatun osaksi arkeasi verkossa. Piplia-sovelluksella ja osoitteessa raamattu.fi voit esimerkiksi

  • aloittaa päivittäisen mietiskelyn ja Raamatun tutkiskelun mietiskelyohjelmien avulla
  • tilata Päivän sanan jokapäiväisen raamattusuhteesi vaalimiseen
  • lukea Raamattua eri kielillä, tutkia eri raamatunkäännöksiä
  • syventyä yksin tai yhdessä muiden kanssa Raamattuun Piplian raamattukurssin avulla (tulossa).

Tutustu Piplia-sovellukseen

Anna lahjaksi raamattusuhde - lahjoita

Raamatun lukeminen keskellä arkista aherrusta on tärkeä voimavara. Lahjoittamalla voit tukea raamattusuhteen kehittymistä jo nuorena.

Ajankohtaista raamatunkäytöstä - Raamattu arjessa

Kirje Daavidille?

Psalmien uutta suomennosta lukiessani herää ajatus kirjeestä Daavidille. Kirjoittaisinko? Mieli tekisi, mutta en tohdi. Miksi en? Oikeastaanhan hän on jotenkin…

Psalmeja kesän lapsille

Olen monen muun suomalaisen tavoin kesäihminen. Kesällä luonto puhkeaa kukoistukseen ja ihmisen mieli kevenee. Huomattavan paljon tästä osasi Chrisse Johansson…

Lue lisää

Globaalikasvatuksen materiaalit

Piplia tarjoaa valmiita materiaaleja kasvattajille ja erilaisten ryhmien vetäjille. Aineistossa on tehtäviä, tuntisuunnitelmia, videoita, kuvia, hartauksia ja artikkeleita. Katso globaalikasvatuksen materiaalit tästä.