Testamenttilahjoitus

Pipliaseuran työssä Raamattu kohtaa sydämen

Pipliaseura on mukana Hyvä testamentti -yhteistyössä. Mukana on 23 järjestöä, jotka edustavat eri hyväntekeväisyyskohteita. Testamentti antaa mahdollisuuden tukea sinulle tärkeää työtä yleishyödyllisen järjestön kautta.

Pipliaseura kääntää Raamattua eri kielille, edistää lukutaitoa sekä parantaa syrjäytettyjen asemaa yli 200 maassa. Työmme kautta pienikin testamentti voi muuttaa elämää yli sukupolvien.

Tuomme Raamatun lähelle ihmistä

  • Tavoitamme ihmiset heidän omalla kielellään
  • Edistämme luku- ja kirjoitustaitoa
  • Parannamme syrjittyjen asemaa
  • Herätämme mielenkiintoa Raamattua kohtaan

Tukemalla Pipliaseuran työtä voit antaa toivon näkökulman yhdelle ihmiselle tai jopa kokonaiselle kansalle. Työn kautta Raamattu löytää tiensä ihmisten sydämiin ympäri maailmaa, heidän omalla kielellään. Testamentilla voit varmistaa, että sinulle tärkeä asia jää elämään.

Tietoa testamenttilahjoittamisesta

Testamentin tekeminen on osa aktiivista elämän suunnittelua. Testamentin voi tehdä kuka tahansa, iästä riippumatta. Testamenttia voit myöhemmin halutessasi muuttaa.

Järjestämme kaikille avoimia testamenttitilaisuuksia, joista seuraavat toteutetaan yhdessä Suomen Lähetysseuran kanssa:

  • Kirkkopäivillä Oulussa 21.-23.5.2021

Tilaisuudessa puhuu Hyvä testamentti -kampanjan lakiasiantuntija, varatuomari Piia Jeremejeff, jolta voi myös kysyä käytännön neuvoja. Kerromme myös Pipliaseuran työstä. Seuraa tapahtumakalenteriamme, jonne päivitämme tietoja.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi milloin vain, jos haluat tietää työstämme lisää.

Ota yhteyttä

Terhi Huovari
viestintä- ja varainhankintajohtaja, puh. 040 546 9016, terhi.huovari (at) piplia.fi
Hanna Hokkanen
varainhankinnan päällikkö, puh. 040 546 9018, hanna.hokkanen (at) piplia.fi

Lue lisää

Testamenttilahjoittamisen päivä 13.9.

Esimerkki työn tuloksista

Pipliaseurat toimivat kaikkialla maailmassa. Teemme yhteistyötä yli 200 maassa tai alueella paikallisten kirkkojen, alueellisten pipliaseurojen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Työmme perustuu aina paikallisten toimijoiden tukemiseen.

Malawissa Afrikassa julkaistua lomwenkielinen Uuden testamentin käännöstä rahoitettiin osin testamenttilahjoituksella. Malawin 17 miljoonasta asukkaasta 82 % on kristittyjä. Maan virallista kieltä chichewaa puhuu äidinkielenään 57 %  ja lomwen puhujia 17 % väestöstä. Lomwen kielen raamatunkääntäjä Hayes Metani kertoo, että kansa on ollut jo vuosia syrjittynä. Uuden testamentin valmistuttua lomwet ovat itsekin alkaneet arvostaa itseään. Sittemmin lomwen kielelle on valmistunut myös Vanhan testamentin käännös.

Nyt meidät on nähty ja hyväksytty ihmisinä. Nyt myös Jumala on nähnyt meidät. – Hayes Metani, raamatunkääntäjä Malawista

Lue lisää Hyvä testamentti -kampanjoinnista: hyvatestamentti.fi

Sivun yläosan video on Hyvä testamentti -järjestöjen kampanjamateriaalia.