Testamenttilahjoitus

Mukana Hyvä testamentti -kampanjassa

Pipliaseura on mukana Hyvä testamentti -kampanjassa. Mukana on 23 järjestöä, jotka edustavat eri hyväntekeväisyyskohteita. Kampanjan tarkoituksena on kertoa testamentin mahdollisuuksista, jakaa tietoa ja kokemuksia testamentin tekemisestä.

Kansainvälisen tutkimuksen mukaan testamenttaaminen on yleistymässä, mutta siitä ei välttämättä puhuta. Ikä on edelleen merkittävin testamenttaamiseen vaikuttava tekijä ja usein testamentti tehdään keski-iässä. Muutoksia kerran laadittuun testamenttiin tehdään harvoin, vaikka se on käytännössä mahdollista.

Pipliaseuran työssä Raamattu kohtaa sydämen

Tekemällä testamentin voit tukea sinulle tärkeää työtä. Teemme raamatunkäännöstyötä, edistämme lukutaitoa sekä parannamme syrjäytettyjen asemaa yli 200 maassa. Työmme kautta pienikin testamentti voi muuttaa elämää yli sukupolvien.

Tuomme Raamatun lähelle ihmistä

  • Tavoitamme ihmiset heidän omalla kielellään
  • Edistämme luku- ja kirjoitustaitoa
  • Parannamme syrjittyjen asemaa
  • Herätämme mielenkiintoa Raamattua kohtaan

Tukemalla Pipliaseuran työtä voit antaa toivon näkökulman yhdelle ihmiselle tai jopa kokonaiselle kansalle. Työn kautta Raamattu löytää tiensä ihmisten sydämiin ympäri maailmaa, heidän omalla kielellään. Testamentilla voit varmistaa, että sinulle tärkeä asia jää elämään.

Tietoa testamenttilahjoittamisesta

Testamentin tekeminen on osa aktiivista elämän suunnittelua. Testamentin voi tehdä kuka tahansa, iästä riippumatta. Testamenttia voit myöhemmin halutessasi muuttaa.

Järjestämme myös kaikille avoimia testamenttitilaisuuksia, joissa puhuu Hyvä testamentti -kampanjan lakiasiantuntija, varatuomari Piia Jeremejeff ja jolta voi myös kysyä käytännön neuvoja. Kerromme tilaisuuksissa myös Pipliaseuran työstä.

Seuraavat testamentti-illat järjestetään yhdessä Lähetysseuran kanssa ma 26.10.2020 klo 17.00-18.45. Helsingissä Töölön seurakunnan Fokus-tilassa Kauppakeskus Triplassa sekä Kirkkopäivillä Oulussa 21.-23.5.2021. Seuraa tapahtumakalenteriamme, jonne päivitämme tarkempia tietoja lähempänä ajankohtia.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi milloin vain, jos haluat tietää työstämme lisää.

Ota yhteyttä

Terhi Huovari
viestintä- ja varainhankintajohtaja, puh. 040 546 9016, terhi.huovari (at) piplia.fi
Hanna Hokkanen
varainhankinnan päällikkö, puh. 040 546 9018, hanna.hokkanen (at) piplia.fi

Anna ihmeen toistua

Esimerkkejä työn tuloksista

Pipliaseurat toimivat kaikkialla maailmassa. Teemme yhteistyötä yli 200 maassa tai alueella paikallisten kirkkojen, alueellisten pipliaseurojen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Työmme perustuu aina paikallisten toimijoiden tukemiseen.

Malawissa Afrikassa julkaistua lomwenkielinen Uuden testamentin käännöstä rahoitettiin osin testamenttilahjoituksella. Malawin 17 miljoonasta asukkaasta 82 % on kristittyjä. Maan virallista kieltä chichewaa puhuu äidinkielenään 57 %  ja lomwen puhujia 17 % väestöstä. Lomwen kielen raamatunkääntäjä Hayes Metani kertoo, että kansa on ollut jo vuosia syrjittynä. Uuden testamentin valmistuttua lomwet ovat itsekin alkaneet arvostaa itseään. Sittemmin lomwen kielelle on valmistunut myös Vanhan testamentin käännös.

Nyt meidät on nähty ja hyväksytty ihmisinä. Nyt myös Jumala on nähnyt meidät.
– Hayes Metani, raamatunkääntäjä Malawista

HT-logo_vaaka

Lue lisää: www.hyvatestamentti.fi