Neljä kauneinta lausetta äitienpäiväkorttiin

Rakas, rakkaampi, äiti. Mitä voi kirjoittaa onnittelukorttiin hänelle, joka on kantanut sinua niin monen asian yli koko lapsuuden, ja usein myös aikuisena? Miten voi kyllin kiittää äitiä rakkaudesta, rajoista ja huolenpidosta?

Kukapa ei olisi lapsena, tai aikuisenakin, saanut äidiltään pienen tuuppauksen selkään: tee vaan rohkeasti, sinä pystyt siihen! Äidin vakuuttelun siivittämänä on voinut saada aikaan pienempiä ja isompia asioita. Lähteä ajamaan ilman apupyöriä, hakea ensimmäistä kesätyöpaikkaa, muuttaa ulkomaille unelmien perässä.

Kiitä äitiä kortilla rohkaisusta, joka on kantanut pitkälle! Äidin rakkaus ylittää ymmärryksen, ja siksi kiitoksen lausuminen äitienpäiväkortissa voi tuntua vaikealta. Jos ideat tuntuvat katoavan, voi tarttua Raamatun ikuiseen viisauteen.

Kokosimme neljä kauneinta lausetta äitienpäiväkorttiin Raamatusta

  1. Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut. Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ps.139:13-14
  2. Täydellinen rakkaus karkottaa pelon. 1. Joh. 4:18
  3. Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet. (Ps. 91:11)
  4. Iloitse, Herra on sinun voimasi. Neh. 8:10

Kiitä äitiä lahjalla, joka kertoo rakkaudesta

Ilo-voimalahja

Mistähän äiti aina löytää voimaa arjen pyörittämiseen ja välittämiseen silloinkin, kun en todellakaan olisi huolenpitoa ansainnut. Ilo-voimalahja on hyvä tapa kiittää rakkaudesta ja huolenpidosta. Löydät sen voimalahjakaupasta.

Ikuinen ystävä -koru

Äiti tai mummo on monen meistä uskollisimpia esirukoilijoita. Enkeleiden suojelusta takaisinpäin äidille voi toivottaa  Ikuinen ystävä -kaulakorun avulla

 

 Minä olen ihme -voimalahja

Minä olen ihme -teksti on uutuus-Voimalahjakortissamme. Aineettomalla voimalahjalla välität lämpimät ajatuksesi äidille, ja tuet samalla Pipliaseuran kansainvälistä raamattutyötä.