Miltä Jumalan valtakunta maistuu? Egyptin Pipliaseura tuottaa raamattuelämyksiä lapsille

Lapsi kokee maailman kaikki aistit avoimina, eikä usko tee tähän poikkeusta. Myös Raamatun sanoma otetaan vastaan laulamalla, tanssimalla, katselemalla, haistamalla ja maistamalla – koko lapsen ilmaisuvoimalla. Juuri siksi on niin tärkeää tarjota Raamatun kertomuksia lapselle ymmärrettävässä ja kiinnostavassa muodossa.

Lasten kaltaisten on taivasten valtakunta

Vuonna 2005 aloitettujen Kingo-festivaalien suosio ei osoita laantumisen merkkejä. Lapsia on tavoitettu jo miljoona, ja kysyntä vain kasvaa.

– Kingo-tapahtumissa luodaan suora kontakti lapsiin, heidän vanhempiinsa ja kirkon työntekijöihin, ja rohkaistaan heitä yhdessä vahvistamaan nuoren sukupolven kristillistä arvomaailmaa, kertoo Lois Nagieb Egyptin Pipliaseurasta.

Tänä kesänä sadat seurakunnat ympäri Egyptiä järjestävät Kingo-raamattuleirejä, joihin on tulossa jopa 100 000 lasta. Viikon mittaisen leirin raamattutuokiot ja aktiviteetit on teemoiteltu Kingo-tarinoiden ympärille, ja toiminta on suunniteltu koronaturvallisesti pienryhmämuotoiseksi. Mikäli covid-epidemia pahenee kesän lähestyessä, leiri on mahdollista järjestää myös virtuaalisesti.

”Antakaa lasten tulla luokseni. Älkää estäkö heitä, sillä Jumalan valtakunta kuuluu heidän kaltaisilleen.” Mark. 10:14

Kingo-leijonasta tuli YouTube-tähti

Koteihinsa eristäytyneet perheet ovat löytäneet Kingon myös verkosta. Videomateriaalista tehtiin nettilevitykseen sopivat versiot, ja ne ladattiin suosittuun videopalveluun YouTubeen, jossa lapset ja nuoret muutenkin viihtyvät. Videot ovat jo saaneet kymmeniä tuhansia katselukertoja!

Egyptin Pipliaseura joutui pandemian keskellä nopeasti muuttamaan toimintaansa. Kun lapsia ei voitu tuoda tapahtumiin, tuotiin tapahtumat koteihin verkon välityksellä. Näin seura on edelleen onnistunut tavoittamaan ja ilahduttamaan lapsia ajanmukaisella tavalla.

200 000 värikästä tehtäväkirjaa

Kingo-tapahtumien uusinta Kuuliaisuus ja anteeksianto -teemaista tehtäväkirjaa on painettu 200 000 kappaletta. Pipliaseuran tuottamat materiaalit ovat tärkeitä pienten ja vähävaraisten seurakuntien työssä, ja lahjoittajien tuen avulla ne voidaan myydä seurakunnille hyvin edulliseen hintaan.

Lahjoita lapsityöhön Egyptissä!

Lahjoituksesi voidaan käyttää esimerkiksi näin:

20 € Raamattuvisan materiaali kymmenelle nuorelle
33 € Kingo-materiaali muistitikulla viiteen seurakuntaan
50 € Uusi testamentti tai lastenraamattu, 10 kpl

LAHJOITA PUHELIMELLA

10 € tekstaa PIPLIA 1286 numeroon 16499

tai soita numeroon 0600 9 5127 (hinta 10,01+pvm)

20 € tekstaa PIPLIA20 1286 numeroon 16499

tai soita numeroon 0600 9 5126 (hinta 20,11+pvm)

Mobile Pay -lahjoitus: lähetä haluamasi summa numeroon 92600

LAHJOITA VERKOSSA