Pipliakauppa.fi on uudistunut

Pipliakauppa.fi on nyt seurakuntien ja jälleenmyyjien oma Raamattujen tilauskanava.

Kaupassa on saatavilla laaja valikoima rippiraamattuja, vihkiraamattuja, eri käännöksiä sekä vieraskielisiä Raamattuja. Valikoimasta löytyvät myös virsikirjat sekä muuta Raamattuun liittyvää kirjallisuutta sopimushinnoin.

Mitä uutta?

Uudistuksen myötä kaupan ulkoasu päivittyy. Käyttöliittymä tarjoaa myös runsaasti uusia, käyttöä helpottavia ominaisuuksia:

  • Oman seurakunnan/yrityksen käyttäjätiliin on mahdollista kutsua useampia käyttäjiä. Jokainen käyttäjä voi kirjautua sisään omilla itse luoduilla tunnuksilla. Linkin omien tunnusten luomiseen saat seurakunnan pääkäyttäjältä tai asiakaspalvelustamme myynti@piplia.fi
  • Yritys/seurakunta-asiakkaana saat huomattavat tuotealennukset, jotka perustuvat tilausmääriin. Näet sopimushinnat, kun kirjaudut asiakastilillesi.
  • Yritys- ja seurakunta-asiakkaana voit valita maksutavaksi Paytrailin tai laskun. Ostaminen on helppoa ja nopeaa.
  • Kirjautuneena asiakkaana voit tarkastella omaa ostohistoriaasi, jolloin samojen tuotteiden uudelleen tilaus on helppoa.
  • Tuotteiden saatavuustiedot ovat nähtävissä kaikille. Näet heti, onko tuotetta varastossa ja välittömästi toimitettavissa.
  • Kirjautuneena voit lisäksi seurata tilauksen käsittelyn ja toimituksen etenemistä.

Toivomme, että viihdyt uudessa verkkokaupassamme.

Jos kuitenkin etsit itsellesi tai lahjaksi nahkakantista tai muuta Raamattua, sinua – kuten muitakin henkilöasiakkaita – palvelee jatkossa Sacrum.fi.

Henkilöasiakkaat voivat silti edelleen tilata Pipliakaupasta kannatustuotteita sekä lisenssikoodeja Raamattu.fi-palveluun.