Raamattu on valo pimeässä - Pipliaseura palvelee myös siellä, missä kirkko on pieni

Se, että Raamattu on jokaisen haluavan saatavilla, on pipliaseurojen keskeinen tehtävä. Raamattu tuo lohtua, rohkaisua ja viisautta, ja syventää Jumalan tuntemista.

Kaikkialla Raamattua tai hengellistä kirjallisuutta ei saa paikallisesta kirjakaupasta, ja silloin Pipliaseuran raamattukauppa on pieni mutta tärkeä toivon pilkahdus niille, jotka etsivät Jumalaa. Tärkeää on myös palveleminen verkossa, jossa ensimmäinen kontakti kristinuskoon tapahtuu turvallisesti ja huomaamattomasti.  Lahjoita raamattutyöhön

Viisautta jokaiseen päivään

Na F. sai raamattukalenterin paikalliselta Pipliaseuralta. Siinä on jokaiselle päivällä raamatunlause ja lyhyt hengellinen teksti. Hän lukee sitä joka päivä, ja se rohkaisee häntä uskossaan.

– Ensimmäisen Raamattuni annoin eteenpäin siskolleni, kertoo Na. Se on edelleen minulle tärkeä, koska se auttoi minua kasvamaan uskossani niin paljon.

Tukena maailmanlaajuinen kristittyjen yhteisö

Monissa Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän valtioissa on pieni kirkko, joka taistelee olemassaolostaan valtakulttuurin ja päivän politiikan painostuksen alla. Maissa, joissa valtaosa kristityistä on ensimmäistä sukupolvea ja seurakuntia harvassa, on äärimmäisen vaikeaa tavata muita uskovia ja kasvaa uskossa. Henkilökohtaisen hengellisen kasvun ja päivittäisen Raamatun lukemisen merkitys korostuu. Pipliaseura tukee seurakuntia ja kristittyjä pysymään lähellä Jumalaa sielläkin, missä julkinen kokoontuminen ei ole mahdollista.

Vähemmistökristityt eivät kuitenkaan ole yksin, sillä heidän tukenaan on koko maailmanlaajuinen kristittyjen yhteisö. Pipliaseurat kulkevat ihan konkreettisesti kirkkojen ja kristittyjen rinnalla kustantamalla ja jakelemalla Raamattuja ja hengellistä kirjallisuutta niitä tarvitseville ja tarjoamalla materiaalia ensimmäisiin askeliin uskon tiellä. Paikallisen raamattukaupan tulot eivät riitä kattamaan kuluja, ja siksi tarvitaan lahjoittajien tukea.

Lahjoita Raamattutyöhön vähemmistökirkkojen parissa

”Minä olen maailman valo. Minun seuraajieni ei koskaan tarvitse kulkea pimeässä, sillä heillä on elämän valo.” Joh.8:12