Raamatussa on muutosvoimaa

Raamatun sanoma muuttaa ihmisiä, ja sillä on voima muuttaa kokonaisia yhteiskuntia. Me Pipliassa haluamme, että Raamattua luetaan ja että sen sanoma on jokaiselle merkittävä. Siksi rohkaisemme Raamatun lukemiseen ja tuomme Raamatun lähelle ihmistä.

Omalla kielellä Raamatun sanoma avautuu eri tavalla. ”Raamatun lukeminen äidinkielellä kertoo, että Jumalan sana on tarkoitettu myös sinulle. Jumala, Jeesus, profeetat puhuvat juuri sinulle”, raamatunkääntäjä Martha Kanyemba Namibiasta sanoo.

Raamatussa on muutosvoimaa. Näin vuoden aluksi haluamme kertoa muutaman esimerkin kautta siitä, miten suuri merkitys on Raamatulla, sen sanomalla ja vapaudella lukea ja syventyä siihen.

Osaatko kuvitella elämää ilman Raamatun tuomaa heijastuspintaa omaan elämääsi?

Anna lahjaksi raamattusuhde

Raamatun sanoma luo toivoa, rakentaa rauhaa ja rohkaisee elämään. Lahjoittamalla voit antaa kaukana olevalle lähimmäiselle mahdollisuuden tutustua Raamattuun ja luoda siihen elinikäinen suhde. Haluaisitko antaa Raamatun elämän matkakumppaniksi?

Lahjoita raamattutyöhön

Työmme luo yhteyden ihmisen ja Raamatun välille

Suhde Raamattuun on henkilökohtainen, ja siksi raamattutyö Suomessa ja maailmalla on monimuotoista. Se on aamuruuhkaan sopivia podcasteja työssäkäyvälle suomalaiselle. Se on päivittäisiä mietiskelyjä Piplia-sovelluksesta jokaiselle, joka sellaista tarvitsee. Se on Raamattuun pohjautuvaa rauhankasvatusta kouluissa Lähi-idässä.

 

Raamattu luo toivoa ja lohduttaa

Egyptin Pipliaseura toimittaa Raamattuja seurakuntien vankien parissa tekemään työhön. Löydettyään toivon Raamatusta kuolemaan tuomittu vanki kysyi viimeisellä kohtaamiskerralta papiltaan: ”Itkekö siksi, että olen menossa Jeesuksen luo?”

Raamattu rikastuttaa arjen hengellisyyttä

Open Bible -raamattukurssi valloitti Egyptin koptikristittyjen arjen. Pipliaseuran kurssia voi tehdä materiaalien avulla kotona itsenäisesti, seurakuntien pienryhmissä ja verkossa.

Ajattelen, että Jumala johdatti minut raamattukurssille koronan aikana, kun minulla ei ollut mitään tekemistä kotona. Se on pitänyt minut pois kännykältä, keskittyneenä Jumalaan.
– Eva, 14 v.

Raamattu on perusta kirkkojen jumalanpalveluselämälle

Asun kieltä puhuu puoli miljoonaa ihmistä Kilimanjaron ympäristössä, Tansaniassa. Asun kieltä puhuvien parissa toimivat seurakunnat odottavat uutta Raamatunkäännöstä malttamattomina.

– Jos kieltä käytetään kirkossa, sillä on vahva asema myös koko yhteisössä, kertoo Leah Kiloba käännöstyön merkityksestä.

Raamattu kertoo armollisesta Jumalasta ja ohjaa rakkauden tekoihin

Raamatun jakeet auttavat minua elämään parempaa elämää. Jos joku on saanut minut vihaiseksi, luen Raamattua, ja se auttaa minua paremmalle mielelle.

Kasheta 22 v, Namibia

Raamattu antaa rohkeutta elää kristittynä

Oma Raamattu on erityisen tärkeä ihmisille, joiden vakaumusta kristittynä kyseenalaistetaan tai vähätellään. Kiinan kristityillä on tapana lukea Raamattua joka päivä.

”Raamattu tarjoaa meille uutta voimaa, jota tarvitsemme joka päivä. Se loistaa valoa, joka johtaa meitä”, Baohua, Kiina.