Toivon valoa Ukrainaan - yli puoli miljoonaa Raamattua jaettu

Kaksi pappia luotiliiveissä katsoo kameraan

Tänään Ukrainan sotaa on kestänyt vuoden ajan. Kirje Ukrainan Pipliaseurasta:

 

Hyvät ystävät,

Sodan 337. päivä täällä. Meillä oli juuri toinen massiivinen rakettihyökkäys aiemmin tänään, useimmat niistä torjuttiin, mutta ainakin 11 ihmistä sai surmansa. Infrastruktuuria vaurioitui ja useissa maakunnissa on sähköntoimituksissa vielä aiempaakin suurempia ongelmia.

Pipliaseura palvelee edelleen kansaamme – Jumalan sanalla ja mahdollisuuksien mukaan ruoalla ja ravinnolla. Koska tästä täysimittaisesta sodasta tulee myöhemmin helmikuussa yksi vuosi, haluamme kiittää jokaista teitä jatkuvista rukouksista, rohkaisusta ja tuesta meille kaikille täällä!

Vuonna 2022 pystyimme jakamaan yli puoli miljoonaa Raamattua tai raamatunosaa Ukrainassa. (501 615 kappaletta: 102 380 Raamattua; 139 250 Uutta testamenttia; 99 030 lasten Raamattua; 160 955 raamatunosaa.) Ylistys Jumalalle voiman antamisesta ja vaikuttamisesta sekä antajien että saajien sydämiin! Ylistys Jumalalle toivon valosta, joka loistaa Hänen Sanansa läpi!

Sota on edelleen käynnissä ja voi kestää vielä toisenkin vuoden. On niin monia muita ihmisiä, joiden täytyy kuulla Hänen äänensä Raamatun kautta. Joten rukouksemme on, että Jumala jatkaisi seurakuntansa ja palvelijoittensa voimaannuttamista, että Hän antaisi resursseja, voimaa ja suojaa, jotta Hänen Sanansa leviäisi mahdollisimman monen ihmisen keskuudessa tulevina kuukausina.

Kiitos ja Jumalan siunausta!

Rostyslav”

Lahjoita toivoa Ukrainaan – tue Ukrainan Pipliaseuran työtä

Pappi jakaa Raamattuja joukolle ihmisiä Ukrainassa
Mies maastopuvussa lukee Raamattua