Kuukausilahjoitus

Ryhdy Pipliaseuran kuukausilahjoittajaksi! Tuot toivoa tähän päivään ja uskoa tulevaisuuteen – erityisesti niille, jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa. Kuukausilahjoitus on helppo tapa olla mukana tukemassa itselle tärkeitä asioita ja arvoja.

* Rauhan sanoma Lähi-idän lapsille -tukirengas

Vuonna 2018 aloitamme Rauhan sanoma Lähi-idän lapsille -tukirenkaan. Pipliaseuran työ koskettaa tuhansia Lähi-idän nuorten ja lasten sydämiä. Raamatun sanomaa Jumalan rakkaudesta tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Kuukausilahjoittajana mahdollistat mm. seuraavien hankkeiden jatkumista Lähi-idässä:

  • Jumalan sanaa köyhille lapsille, perheille ja kouluille

Egyptissä Pipliaseura jakaa, yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa, Raamattuja maaseudun lapsille ja perheille. Samalla järjestetään erilaisia Raamattu-aiheisia tapahtumia. Tavoitamme kouluissa 80 000 kristittyä lasta. Heille annetaan kauniita kuvallisia lastenraamattuja. Lasten kautta Raamattu tulee tutuksi myös perheille. Vanhempien lukutaito on usein heikko, joten lastenraamattu sopii hyvin koko perheelle.

  • Betlehemin lapsi

Ohjelma tavoittaa lähes 10 000 palestiinalaista lasta ja nuorta. Lapsille jaetaan lastenraamattuja, heille järjestetään leirejä yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja koulujen kanssa.

  • Evankeliumi Jordanian nuorille

Kristittynä vähemmistönä Jordaniassa elävät nuoret tarvitsevat uskonsa vahvistusta. Tuemme paikallista Pipliaseuraa, joka järjestää raamattuleirejä sekä muita vastaavia tapahtumia. Kun Raamatun sanoma kohtaa nämä erilaisista taustoista tulevat nuoret, heidän elämänsä uudistuu.

  • Egyptin maaseudun lapsille Talent-tapahtuma

Kristityille nuorille järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen 15 000-20 000 egyptiläistä nuorta. Tapahtuman teema kulkee nimellä Hänen kuvakseen. Kyseessä on todellinen Jumalan luomisvoiman näytös. Musiikki, draama ja esitykset jättävät nuoriin lähtemättömän jäljen.

Liity kuukausilahjoittajaksi näin

Lahjoita ensimmäinen kuukausilahjoituksen summa Piplian kuukausilahjoituspolun kautta. Otamme sinuun yhteyttä kuukausilahjoituksen aktivoimiseksi.

Kerromme lahjoittajille työn etenemisestä Piplia-lehdessä ja uutiskirjeissä. Varmista, että saat nämä! Voit tilata ne osoitteesta: info@piplia.fi

Liity tukirenkaaseen!

Pipliaseuran muita kuukausilahjoituksen tukirenkaita:

* Agricola-tukirengas

Aloitimme vuonna 2017 lukutaito-ohjelman 16 kielellä neljässä Itä-Afrikan maassa: Keniassa, Etiopiassa, Malawissa ja Tansaniassa. Tämän ohjelman kautta 20 000 aikuista naista oppii lukemaan. Työ on alkanut lupaavasti. Sinun avullasi työ voi jatkua – ja monien elämä muuttua.

Liittymällä Agricola-tukirenkaaseen, voit kuukausilahjoittajana tukea naisia saavuttamaan päämääränsä.

* Namibia-tukirengas

Namibiassa käännetään Raamattua parhaillaan ndongan ja kwanjaman kielille, sillä nykyisten käännösten kieli on vanhentunutta. Namibian noin 2,2 miljoonasta asukkaasta yli puolet on alle 25-vuotiaita, eivätkä he ymmärrä nykyisiä käännöksiä. Jopa 80–90 % namibialaisista on kristittyjä, ja ndongan ja kwanjaman puhujia on yhteensä 800 000.

Liittymällä Namibia-tukirenkaaseen tuet Namibian nuorten kasvua kristittyinä. Uudet käännökset mahdollistavat myös kirkkojen ndongan- ja kwanjamankielisen jumalanpalveluselämän.

Lisätietoa

Kerromme mielellämme lisää kuukausilahjoituksesta ja tukirenkaista. Ota yhteyttä:
Erika Niemelä p. 040 546 9018
erika.niemela (a) piplia.fi

Lukutaitotyö ja Agricolan päivän kampanja
Pipliaseuran kansainvälinen työ