Merkkipäivälahjoitus

Merkkipaivalahjoitus iloiset lapset 1550x651

Onko oma tai läheisesi merkkipäivä lähestymässä? Lahjojen tai kukkien sijasta voit pyytää juhlavieraita lahjoittamaan valitsemaasi kohteeseen. Näin tuet avun tarpeessa olevia, ja samalla juhlavieraat vapautuvat lahjan miettimisestä.

Merkkipäivälahjoitus sopii annettavaksi syntymäpäivän, hääjuhlan tai vaikkapa eläkkeelle siirtymisen yhteydessä. Kun ohjaat merkkipäivälahjoitukset Pipliaseuralle, annat toivoa myös kaikkein heikoimmassa asemassa oleville.

Helpoin tapa kutsua ystävät lahjoittamaan merkkipäiväkeräykseen Pipliaseuran hyväksi, on luoda oma keräys Facebookissa ja jakaa viestiä Facebookin kautta.

Voit myös lähettää kutsukortin mukana oheisia merkkipäivätilin tietoja:

Merkkipäivätili
IBAN: FI58 8000 1800 0557 83
BIC: DABAFIHH

Kun haluat ohjata merkkipäivälahjoituksesi valitsemaasi kohteeseen, ota yhteyttä Hanna Hokkaseen, puh. 040 546 9018 tai hanna.hokkanen (at) piplia.fi. Hänen kanssaan voit sopia lahjoituskohteesta. Kun ilmoitat hänelle yhteystietosi ja merkkipäivän ajankohdan, saat yksilöidyt tiedot merkkipäivälahjoitusta varten.

Samalla voit myös pyytää koosteen lahjoittajista ja kokonaissumman. Toimitamme ne merkkipäiväsi jälkeen.

Oma lahjoitus merkkipäivänä

Jos et ole aloittamassa merkkipäiväkeräystä, vaan haluat tehdä itse lahjoituksen merkkipäivän kunniaksi, voit tehdä kertalahjoituksen haluamaasi kohteeseen.

Keräyslupa: RA/2017/786 ja ÅLR 2021/5176. Ks. piplia.fi/keraysluvat