Kiitos, kun olet kiinnostunut Pipliaseuralle lahjoittamisesta. Tältä sivulta voit lukea lisää lahjoitustapahtumasta ja kuukausilahjoittajaksi liittymisestä.

Toimitusehdot

Lahjoituksen luonteen takia, annettuja lahjoituksia ei palauteta.

Kertalahjoitus ja jäsenmaksu

Lahjoituksen tai jäsenmaksun voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, OP-pankki, Danske Bank, Aktia, POP Pankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Debit tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Debit tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Kuukausilahjoitus

Kun liityt Piplian kuukausilahjoittajaksi, voit valita maksutavaksi toistuvan korttimaksun tai e-laskun.

Toistuvan korttimaksun palvelun tarjoaa Paytrail, ks. yllä.

E-laskutuksen käynnistämistä varten saat liittymisen yhteydessä tarkemmat ohjeet maksuvaltuutuksen tekemiseen. Voit lopettaa kuukausilahjoituksen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Yhteystiedot

Sähköposti: info@piplia.fi
Puhelinpalvelu: 010 838 6520
ma–pe klo 9.00–15.00

Postiosoite:

Suomen Pipliaseura ry
PL 54 (Maistraatinportti 2 A, 2.krs)
00241 HELSINKI