Elämä pyhiinvaelluksena – raamattumietiskelyä vuoden jokaiseen kuukauteen

Astu polulle.
Katsele elämää ympärilläsi.
Kuuntele Sanan hiljaista puhuttelua.
Missä aavistat Jumalan läsnäolon?

12 kirjoittajaa ja 12 Raamatun mietiskelyharjoitusta ovat matkakumppaneita arkisen elämän pyhiinvaelluksella. Ne auttavat pysähtymään ja kuuntelemaan. Ne kuljettavat välillä ulos luontoon ja lähiympäristöön. Ne saattelevat rukoillen katselemaan omaa elämää pyhiinvaelluksena.

Mietiskelyharjoituksia voi tehdä yksin omassa rauhassa tai yhdessä ryhmän kanssa. Niitä voi hyödyntää sekä oman hengellisen matkan tekemisessä että seurakuntien erilaisissa ryhmissä. Painetun version lisäksi kunkin tekstin voi lukea piplia.fi -sivulta.

Elämä pyhiinvaelluksena on Suomen Pipliaseuran, Hiljaisuuden ystävien ja PyhiinvaellusTampere-hankkeen yhteinen reformaation merkkivuoden materiaali. Julkaisu on maksutta tilattavissa Pipliaseurasta tai ladattavissa tämän sivun alareunasta. Jokainen teksti myös julkaistaan sosiaalisessa mediassa ja on vapaasti hyödynnettävissä kuukausittain seurakuntien sosiaalisen median kanavissa. Pistä hyvä jakoon!

Painettua raamattumietiskelyvihkosta voi tilata puh. 010 838 6500 tai sähköpostilla satu.toukkari(at)piplia.fi. Materiaali on ilmainen, viiden kappaleen ja sitä suuremmista tilauksista perimme 10 euron posti- ja käsittelykulut.

Toimituskunta: Martti Asikainen, Jussi Holopainen, Sirkka-Liisa Raunio ja Satu Toukkari

Lataa tästä: Elämä pyhiinvaelluksena

Raamattumietiskelyjä julkaistiin myös Piplia-lehdissä 2017.