Pipliakauppa palvelee seurakuntia ja kirkkokuntia monipuolisesti.
Seurakunnat saavat alennusta tuotteistamme!

Luo tunnukset tai kirjaudu sisään verkkokauppaamme, niin näet seurakuntahinnat ja voit tehdä tilauksesi ajasta ja paikasta riippumatta. Näet heti tuotekohtaiset tilausmäärän mukaan alennetut hinnat. Määräalennus koskee mm. rippi-, vihki- ja Rapinaraamattuja.

Jos et löydä seurakuntaasi lähetettyä aktivointilinkkiä, voit pyytää uuden käyttäjätunnuksen myyntipalvelustamme.

Valikoimaamme kuuluu Raamattuja eri kielillä käännöksinä, alkukielillä sekä lukuisissa muodoissa, mm. rippiraamattuja, vihkiraamattuja ja vauvojen Rapinaraamattuja. Pipliakaupan kautta voi tilata myös virsikirjat seurakuntien tarpeisiin. Meiltä löydät myös lahjatuotteita, esimerkiksi koruja, kangaskasseja ja siirtotatuointeja raamatunlauseilla.

  • Rippiraamattuvalikoimassamme on yli kaksikymmentä kansivaihtoehtoa. Löytyy mm. farkkuraamattuja ja pienoisraamattuja katekismuksella tai ilman. Saatavilla on myös erityisesti nuorille suunniteltu Katekismus-kirjanen. Pienoisvirsikirjoissa on mukana Katekismus.
  • Vihkiraamattuihin liimaamme sisäsivulle seurakunnan oman vihkilehden ja / tai painatamme tarvittaessa Raamatun kanteen seurakunnan oman kirkon kuvan, logon tai nimen.
  • Nahkakantisia Raamattuja löytyy pienois- ja keskikokoisina sekä isotekstisinä. Saatavilla on myös leveämarginaalinen Raamattu, jonka reunoihin mahtuu runsaasti omia merkintöjä ja muistiinpanoja. Nahkakantisten Raamattujen mukana toimitamme ilmaisen raamatunlukuoppaan Päivän eväät. Nahkaraamatun kanteen voidaan painattaa lahjansaajan nimi.

Palvelemme seurakunta-asiakkaita monipuolisesti erilaisissa hankinnoissa ja kuulemme mielellämme toiveita. Ota yhteys tai pyydä tarjous!

Tuija Numminen

Yhteyspäällikkö, myynti

-Seurakuntamyynti
-Pipliakauppa
-Piplia-sovellus

Erivärisiä ja eri kokoisia Raamattuja

Piplia myynti

Raamattujen, korujen ja muun materiaalin puhelintilaukset ma–pe klo 10–15
www.pipliakauppa.fi

Yksityisasiakkaille Pipliakauppa.fi tarjoaa koruja, kortteja ja lahjatuotteita, joiden tuotolla tuetaan Piplian hyvää työtä. Piplian joulukortti evankeliumin tekstillä on jo vuotuinen klassikko!

Yksityishenkilöt voivat ostaa Piplian kustantaman Raamatun hyvin varustelluista kirjakaupoista tai Sacrumista.