Lämmin kiitos kiinnostuksestasi Piplian työtä kohtaan!

Me Pipliassa pyrimme palvelemaan mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti seurakuntia koko Suomen laajuudelta. Tiimimme on kuitenkin hyvin pieni ja siksi pyrimme keskittämään läsnäolomme hiippakuntien, rovastikuntien ja seurakuntayhtymien tapahtumiin, joissa tavoitamme mahdollisimman paljon ihmisiä kerralla. Piplian kolehtipyhinä pyrimme vastaamaan vierailupyyntöihin myönteisesti mahdollisuuksien mukaan.

Koska mahdollisuutemme läsnäoloon yksittäisten seurakuntien tilaisuuksissa ovat rajalliset, olemme panostaneet vahvasti myös muihin palveluihimme, joilla voimme tukea seurakunnan työntekijöitä lähetystehtävässä, sekä jakaa tietoa Piplian työstä.

Järjestämme säännöllisesti virikewebinaareja, jossa on mahdollisuus tavata Piplian työntekijöitä. Webinaareissa kerromme ajankohtaisia kuulumisia Piplian työstä ja globaalikasvatuksesta. Näitä infoja voi hyödyntää sisältönä esimerkiksi lähetyspiireissä tai kirkkokahveilla. Lisäksi webinaarissa on aina aikaa  keskustelulle, ja mahdollisuus saada vastaus sellaisiin itseä askarruttaviin kysymyksiin, joista ajattelee myös muiden hyötyvän. Tällaisia ovat esimerkiksi vinkit sopivan materiaalin löytämiseen johonkin tiettyyn tilaisuuteen.

Olemme myös koonneet seurakuntapalveluiden nettisivuille ja globaalikasvatuksen aineistopankkiin runsaasti materiaalia hyödynnettäväksi seurakunnan eri tilanteissa. Annamme mielellämme täsmävinkkejä aineistosta myös sähköpostilla tai voimme tarvittaessa sopia Teams-palaverin!

Täyttämällä oheisen lomakkeen annat meille vierailupyyntöä varten tarvitsemamme tiedot. Käsittelemme pyynnöt seurakuntapalveluiden tiimissä ja olemme yhteydessä viimeistään viikon kuluessa.

PP dot KK dot VVVV
Tietojen lähetys

Mari Mäkelä

Sidosryhmäpäällikkö

-yhteistyösopimukset
-seurakuntaviestintä
-palvelut seurakunnille

Satu Toukkari

Sidosryhmäkoordinaattori

-globaalikasvatus
-koulutukset
-tapahtumat