Tältä sivulta löytyvät vuosittain vaihtuvat viitenumerot kirkkohallituksen määräämiin virallisiin kolehteihin sekä vapaasti sijoitettaviin kolehteihin,  yhteistyösopimuskohteiden ns. vapaaehtoiseen tukeen ja kohdennettuun ja kohdentamattomaan talousarviotukeen.

Kaikki tuet voi tilittää oikeaa viitenumeroa käyttäen Piplian tilille:

Danske Bank FI58 8000 1800 0557 83
BIC:
DABAFIHH
Y-tunnus: 0203598-7

Jos seurakunta haluaa kerätä kolehdin tai tehdä lahjoituksen yleisesti Piplian työlle, siihen ei tarvita viitenumeroa. Kohdentamattoman tuen voi tilittää yllä olevalle tilille, ja kirjoittaa viestikenttään ”Lahjoitus Piplian työlle yleisesti” tai ”Kolehti Piplian työlle yleisesti”.  Tuki kohdistetaan tällöin sinne, missä tarve on suurin.

Jos et löydä etsimääsi viitenumeroa tai sinulla on kysyttävää tilityksistä, voit olla yhteydessä sidosryhmäpäällikkö Mari Mäkelään (mari.makela@piplia.fi).

Vuosittain vaihtuvat viitenumerot:

Kolehdit ja kohdentamattomat talousarvioavustukset

Kolehtien ja kohdentamattoman talousarvioavustuksen viitenumerot vaihtuvat vuosittain, jotta kirjanpidossa voidaan eritellä tilitykset vuositasolla. Toivomme, että kaikki ko. vuoden tilitykset olisi hoidettu seuraavan vuoden tammikuun 15. pvä mennessä.

Oman seurakuntasi viitenumerot viralliseen kolehtiin, vapaasti sijoitettaviin kolehteihin ja kohdentamattomiin talousarvioavustuksiin vuodelle 2023 löydät näin:

  1. Avaa alla oleva linkki viitenumeroluetteloon
  2. Paina avautuvassa dokumentissa vasemmalla ylhäällä olevaa suurennuslasin kuvaa.
  3. Kirjoita avautuvaan hakukenttään seurakunnan nimi (huom. seurakunta on lyhennetty joissakin tapauksissa ”srk”) ja paina Enter.
  4. Hakemasi seurakunta nousee maalattuna esiin, ja näet eri tarkoituksiin olevat viitenumerot. Valitse etsimäsi tarkoitus ja käytä oikeaa viitenumeroa tilittäessäsi summan tilille Danske Bank FI58 8000 1800 0557 83.

Viitenumerot vapaaehtoiseen Ukrainakolehtiin

Pysyvät viitenumerot:

Yhteistyösopimukset ja kohdennettu talousarvioavustus

Yhteistyösopimuksiin liittyvät viitenumerot ovat sopimuskohtaisia, eivätkä vaihdu vuosittain. Mikäli seurakunnan talousarviotuki kohdennetaan yhteistyösopimukseen, käytetään siihen eri viitenumeroa kuin ns. vapaaehtoiseen kannatukseen. Sekään ei vaihdu vuosittain. Molemmat viitenumerot löytyvät samasta alla olevasta listasta. Toivomme, että kaikki ko. vuoden tilitykset olisi hoidettu seuraavan vuoden tammikuun 15. pvä mennessä.

Oman seurakuntasi aina voimassa olevat viitenumerot yhteistyösopimusten vapaaehtoiseen kannatukseen ja kohdennettuun talousarvioavustukseen löydät näin:

  • Avaa alla oleva linkki viitenumeroluetteloon
  • Paina avautuvassa dokumentissa vasemmalla ylhäällä olevaa suurennuslasin kuvaa.
  • Kirjoita avautuvaan hakukenttään seurakunnan nimi (huom. seurakunta on lyhennetty joissakin tapauksissa ”srk”) ja paina Enter.
  • Hakemasi seurakunta nousee maalattuna esiin, ja näet eri tarkoituksiin olevat viitenumerot. Valitse etsimäsi tarkoitus ja käytä oikeaa viitenumeroa tilittäessäsi summan tilille Danske Bank FI58 8000 1800 0557 83.

Yhteistyösopimusten ja kohdennetun talousarvioavustuksen viitteet

Mari Mäkelä

Sidosryhmäpäällikkö

-yhteistyösopimukset
-seurakuntaviestintä
-palvelut seurakunnille