Alueseurat

Suomen Pipliaseuran jäsenkuntaan kuuluu 15 alueellista Pipliaseuraa, jotka toimivat vapaaehtoispohjalla. Näiden tehtävänä on edistää Raamatun käyttöä sekä tehdä kansainvälistä raamattutyötä tunnetuksi omalla alueellaan. Suomen Pipliaseuran jäseneksi tullaan alueellisten pipliaseurojen kautta.

Alueelliset pipliaseurat tarjoavat mahdollisuuden vapaaehtoistoimintaan niille, jotka haluavat toimia paikallisesti. Paikallisista tapahtumista löydät tiedot tapahtumakalenterista.

Useat alueseurat ovat valinneet keskuudestaan aluekouluttajia. Aluekouluttajien ansiosta Pipliaseuralla on entistä paremmat mahdollisuudet palvella seurakuntia raamattulähetykseen liittyvissä kysymyksissä. Aluekouluttajat ovat Suomen Pipliaseuran valtuuttamia ja kouluttamia henkilöitä, joilla on valmiudet kertoa maailmalla tapahtuvasta raamatunkäännöstyöstä, Raamattujen painamisesta, jakelusta ja seurakunnista, joiden kristittyjä pipliaseurat kautta maailman palvelevat.

Oman alueensa aluekouluttajan voi pyytää kertomaan Pipliaseuran tekemästä raamattutyöstä joko yleisesti tai jollain sen yhteistyöalueella. Suomen Pipliaseuran aluekouluttajien osaaminen painottuu erityisesti Raamattu Suomen Suvulle -hankkeeseen Venäjällä sekä Lähi-idän, Intian, Kiinan ja Etelä-Amerikan raamattutyöhön. Aluekouluttajilla on käytössään Suomen Pipliaseuran koulutusmateriaali ja heidän osaamistaan päivitetään säännöllisesti.

Aluekouluttajatyötä Pipliaseurassa koordinoi sidosryhmäkoordinaattori Satu Toukkari, satu.toukkari(at)piplia.fi, 010 838 6534 tai 040 522 8726.