Pipliaseuralta Selkoa Jeesuksesta

Selkoa Jeesuksesta -kirja kertoo Jeesuksesta,
joka on kristinuskon tärkein henkilö
ja Jumalan poika.
Jeesuksen elämästä kerrotaan, kuten
siitä on kerrottu Raamatussa.

Pitkään odotettu Selkoa Jeesuksesta -kirja (Pipliaseura 2018) julkaistaan 30.8.2018. Teoksen on kirjoittanut Pertti Rajala ja kuvittanut Tiina Törö.

Selkokielinen kirja sopii erityisesti niille, jotka eivät vielä osaa suomen kieltä sujuvasti. Kirjassa on tietoruutuja, jotka kertovat, kuinka Jeesuksen ajan tapahtumat liittyvät nykyaikaan ja kristilliseen kulttuuriin. Kirjan lopussa oleva sanasto auttaa ymmärtämään keskeisiä sanoja suomeksi ja englanniksi.

Teos on syntynyt seurakunta-arjen tarpeisiin. Muutamana viime vuonna seurakuntiin saapuvien maahanmuuttajien määrä on ollut merkittävässä kasvussa. Kristinuskon perusteisiin perehdyttävää kirjallisuutta selkokielellä ei juuri ole ollut saatavilla. Selkoa Jeesuksesta -teos vastaa tähän tarpeeseen kertomalla Jeesuksen elämästä Raamatussa kuvatulla tavalla.

– Monet maahanmuuttajat haluavat tietoja kristinuskosta ja ennen muuta Jeesuksesta. Minusta on tärkeää, että uskonnollisesta kielestä ja Raamatun tapahtumista kerrotaan ymmärrettävästi, Pertti Rajala sanoo.


Teoksen kirjoittaja Pertti Rajala on kirjoittanut noin 100 selkokielistä teosta ja saanut muun muassa valtion tiedonjulkistamispalkinnon.

 

Pertti Rajala: Selkoa Jeesuksesta
ISBN: 978-951-577-535-1, 128 sivua
0vh. 27,90

Yhteydenotot
Arvostelukappaleet: myynti@piplia.fi

SUOMEN PIPLIASEURA
Antti Siukonen, seurakuntapalvelun johtaja, antti.siukonen@piplia.fi,  040 517 8010

Suomen Pipliaseura on maamme johtava raamatunkustantaja. Työhömme kuuluu Raamatun sisältöjen avaaminen kampanjoiden, materiaalien tai erilaisten tuotteiden avulla Suomessa. Maailmanlaajuisesti Pipliaseura tekee raamatunkäännös- ja lukutaitotyötä, parantaa syrjäytettyjen asemaa sekä edistää Raamatun käyttöä.