Pipliaseurat lähimmäisten tukena Lähi-idän kriisin keskellä

Tavalliset ihmiset Gazassa ja Israelissa kärsivät sodan keskellä tälläkin hetkellä. Koteja on tuhoutunut, läheisiä ihmisiä kuollut ja epävarmuus on jokapäiväinen vieras.

Hädän keskellä Pipliaseurat jatkavat työtään avun ja lohdutuksen tarjoajina. Pipliaseurat toimittavat nyt poikkeuksellisesti myös materiaalista apua: vaatteita, hygieniatarvikkeita, ruokaa, vilttejä ja patjoja niitä tarvitseville.

Lahjoita ja auta

Keräämme juuri nyt varoja, jotta voimme antaa lämpimän aterian, hygieniatarvikkeita tai Raamatun sodan runtelemille ihmisille. Lahjoituksesi varmistaa työn jatkumisen.

Verkossa: piplia.fi/lahjoita
Tekstiviestillä 10 €: Lähetä tekstiviesti PIPLIA numeroon 16499
Mobile Payllä: numeroon 92600

Näin lahjoituksesi esimerkiksi auttaa

Hygieniapakkaus = 12 €
Ruokapakkaus perheelle = 65 €

Konkreettista apua kotinsa menettäneille

Lähi-idässä, Pyhällä maalla, toimii kolme Pipliaseuraa, Israelin, Arabi-Israelin ja Palestiinan seurat, kukin oman väestöryhmänsä parissa.

– Tavallisesti tehtävämme on tehdä Raamattua tunnetuksi, mutta nyt kriisin keskellä haluamme elää todeksi Raamatun kehotusta rakastaa lähimmäistä, kertoo Israelin Pipliaseuran työntekijä.

Ihmiset ovat väsyneitä sotaan ja pelkäämiseen ja etsivät toivoa ja rauhaa. Arabi-Israelin Pipliaseuran kriisiryhmissä pääsee purkamaan tuntojaan Raamatun lohdullisen sanoman ohjaamana. Ryhmien käyttämä materiaali käännetään tämän vuoden aikana myös hepreaksi.

Rukoilemme Pyhän maan pipliaseurojen kanssa:

Rukoilemme kärsivien ja sodan traumatisoimien ihmisten puolesta.

Rukoilemme, että apu tavoittaisi ne, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Rukoilemme turvaa kaikkien pipliaseurojen työntekijöille.

Rukoilemme rauhaa.