Rukous raamattutyön puolesta

Jos luet tätä, on todennäköistä, että voit lukea myös Raamattua omalla kielelläsi. Valitettavasti samaa ei voida sanoa kaikista ihmisistä maailmassa: 219 miljoonalla ihmisellä ei vieläkään ole Raamattua omalla kielellään.

Me Pipliaseurassa teemme joka päivä töitä, jotta Raamatun sanoma saavuttaisi kaikki ihmiset. Jotta Jumalan sana voisi uudistaa yksilön ja yhteisöjen elämää. Saavutamme tavoitetta kääntämällä Raamattua, tekemällä sitä tunnetuksi ja opettamalla ihmisiä lukemaan sitä.

Raamattua käännetään yhä uusille kielille, ja sitä jaellaan paitsi painettuna kirjana, myös äänitteenä, digitaalisessa muodossa, viitottuna videona ja pistekirjoituksena, koska painettu sana tavoittaa vain osan väestöstä.

Erityisesti sydämemme sykkii vähemmistökielisten ihmisten puolesta. Sanoma rakastavasta Jumalasta tulee lähemmäksi, kun sen voi kuulla omalla kielellä.

Työtoverimme ovat yli 200 maassa ja alueella, yhteisenä näkynämme saavuttaa jokainen ihminen Raamatun sanomalla. Haluan kutsua sinua rukoilemaan maailmanlaajuisen raamattutyön puolesta. Kiitos, kun kannat meitä rukouksin ja lahjoituksin.

Rukoile kanssamme raamattutyön puolesta

…siellä, missä Raamattu pölyttyy kirjahyllyissä

Rukoilemme, että Raamattu avautuisi heille, jotka etsivät vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Ihmiset, jotka ovat kadottaneet yhteyden lapsuuden uskoonsa, voivat löytää Raamatusta suuren aarteen.

Onnellinen se, joka on löytänyt viisauden,
se, joka on tavoittanut tiedon,
sillä parempi on viisaus kuin hopea,
tuottoisampi on tieto kuin kulta. (Sananl. 3:13-14)

…siellä, missä raamattutyön rahoitus on heikoilla kantimilla

Rukoilemme, että pienet Pipliaseurat pitäisivät kynttilänsä palamassa kirkkaasti ja saavuttaisivat oman alueensa asukkaita luovilla tavoilla.

…siellä, missä Raamattua ei osata lukea

Rukoilemme lukutaitoluokkien ja niiden opettajien puolesta. Toivomme, että lukemaan oppiminen synnyttäisi halun tutustua myös Jumalan sanaan.

…siellä, missä raamattutyö on poliittisesti ja uskonnollisesti erityisen haastavaa

Jumala, sinä teet työtäsi myös siellä, missä Raamattua ei saa levittää vapaasti. Rukoilemme viisautta ja kärsivällisyyttä pipliaseurojen suhteisiin viranomaisten kanssa eri puolilla maailmaa.

Jumalalle kaikki on mahdollista (Matt. 19:26)

 

Lahjoita raamattutyöhön