Suomen Pipliaseuran toiminnanjohtaja vaihtuu 2023

Suomen Pipliaseura etsii uutta toiminnanjohtajaa. Vuodesta 1993 toiminnanjohtajan tehtävää hoitanut Markku Kotila on siirtymässä vuoden 2023 aikana eläkkeelle. Tehtävää koskeva hakuilmoitus on juuri julkaistu. Hakuaika päättyy 26.9.2022.

Aloitin Pipliaseurassa aprillipäivänä 1.4.1993. Toimintaympäristö on mullistunut melkoisesti näinä vuosina. Pipliaseura on Suomen vanhin edelleen toimiva kirjankustantaja ja vanhin kristillinen järjestö. Strategiansa mukaisesti Pipliaseura on kuitenkin ”alansa edelläkävijä, joka vahvistaa jatkuvasti osaamistaan”. Työ Pipliaseurassa tarjoaa ekumeenisen ja kansainvälisen näköalapaikan. Uskon, että tehtävä herättää kiinnostusta.

Piplia – toivoa tähän päivään ja uskoa tulevaisuuteen

Suomen Pipliaseura tekee raamatunkäännös- ja lukutaitotyötä, parantaa syrjäytettyjen asemaa sekä herättää mielenkiintoa sanaa kohtaan.

Pipliaseura toimii maailmanlaajuisesti osana Yhtyneiden Raamattuseurojen (UBS) verkostoa 240 maassa tai alueella, joissa työtä tekevät paikalliset, kieltä äidinkielenään puhuvat työntekijät. Suomessa Pipliaseura on myös maan johtava raamatunkustantaja.

Henkilöstöä Pipliaseuralla on Pasilassa sijaitsevassa toimistossa noin 20.

Lue lisää

Seuran vuosikertomus ja tilinpäätös vuodelta 2021