Vuositeemamateriaalit

Piplian globaalikasvatusmateriaalit sopivat käyttöön kouluissa, rippikouluissa ja seurakuntien eri työmuodoissa.

Muutosvoimana lukutaito

Muutosvoimana lukutaito -aineiston avulla voit kertoa esimerkiksi seurakunnan erilaisissa kokoontumissa oman kielen ja lukutaidon merkityksestä. Materiaalipaketti tarjoaa mm. videoita, kuvia, artikkeleita, verkkomateriaaleja ja konkreettisia työskentelyideoita. Tutustu aineistoon!

Muutosvoimana oma kieli

Muutosvoimana oma kieli  -teemamateriaalissa perehdytään pipliaseurojen raamatunkäännöstyön mahdollisuuksiin, vaikuttavuuteen vähemmistökielten ja -kansojen asemaan, kielen kehitykseen ja kirkkojen työhön sekä avataan myös, miten UT2020 kääntyi mobiiliksi. Tutustu aineistoon!

Ihmisiä Lähi-idässä

Näe minut. Lähi-itä kaukana ja keskellämme -materiaalin välityksellä jaamme ihmisten omia tarinoita Lähi-idästä. Materiaali antaa äänen ja kasvot Jordaniaan paenneille irakilaisille ja syyrialaisille, samoin tänne Suomeen tulleille pakolaisille. Tutustu aineistoon

Kiinan monet kasvot

Kiinalaiset seurakunnat syntyvät ja kasvavat sanan ympärille. Raamatunkäännöstyö vähemmistökielille palvelee erityisesti syrjäseutujen vähemmistöseurakuntia.

Kiinan monet kasvot -vuositeemamateriaali antaa tietoa sekä ihmisten tarinoita Kiinan kirkosta ja kristityistä ja raamatunkäännöstyöstä.