Vuositeemamateriaalit

Raamattulähetystyöhön tutustumista varten Pipliaseuralla on erilaista esittelymateriaalia:

Lähi-itä

Näe minut. Lähi-itä kaukana ja keskellämme -materiaalin välityksellä jaamme ihmisten omia tarinoita Lähi-idästä. Materiaali antaa äänen ja kasvot Jordaniaan paenneille irakilaisille ja syyrialaisille, samoin tänne Suomeen tulleille pakolaisille.

Mekong-alue

Pisaroita Mekong-joen varrella esittelee raamattu- ja lukutaitotyötä Kambodžassa ja Vietnamissa.

Afrikka

K-I-R-J-A-I-N kerrallaan -lukutaitoa naisille Afrikassa. Tämän materiaalin kautta opit tuntemaan toisenlaisen Malawin, erityisesti jaokansan naiset, joiden elämä on muuttunut pipliaseurojen lukutaito-opetuksen ansiosta.

Yhteistyön voimalla -raamatunkäännöstyötä Namibiassa materiaali antaa taustatietoa Namibiasta, raamatunkäännöstyöstä ja työn tekijöistä. Materiaaliin on haastateltu ihmisiä Namibian maaseudulla ja kaupungeissa, nuoria ja vanhoja, yliopistossa ja ruokomajassa, kirkossa ja kadulla.

Elossa! -aineisto avaa oven hiv- ja raamatunkäännöstyöhön Malawissa. Ihmisenä arvokas -aineisto esittelee hiv-työtä Keniassa ja Burundissa.  Molemmissa mukana myös raamattutyöskentelymateriaalia.

Intia

Intiasta on tehty kaksi vuositeemamateriaalia. Vuoden 2015 teemamateriaali Käsinä ja jalkoina Intian Keralassa -materiaali kertoo Intian Pipliaseuran työstä Keralan osavaltiossa

Sanan voimaa Intiassa vuodelta 2012, joka käsittelee raamatunkäännöstyötä Koillis-Intiassa.

Kiina

Kiinalaiset seurakunnat syntyvät ja kasvavat sanan ympärille. Raamatunkäännöstyö vähemmistökielille palvelee erityisesti syrjäseutujen vähemmistöseurakuntia.

Kiinan monet kasvot -vuositeemamateriaali 2019 antaa tietoa sekä ihmisten tarinoita Kiinan kirkosta ja kristityistä ja raamatunkäännöstyöstä.

Egypti

Videoita Egyptin raamattutyöstä sekä Askeleita autiomaassa -aineisto raamattumietiskelyihin

Suomen suku

Raamattu Suomen Suvulle -hankkeen esittely ja julkaisut.