Kansainvälisyyskasvatus

Raamattulähetystyöhön tutustumista varten Pipliaseuralla on erilaista esittelymateriaalia:

Lähi-itä

Näe minut. Lähi-itä kaukana ja keskellämme -materiaalin välityksellä jaamme ihmisten omia tarinoita Lähi-idästä. Materiaali antaa äänen ja kasvot Jordaniaan paenneille irakilaisille ja syyrialaisille, samoin tänne Suomeen tulleille pakolaisille.

Mekong-alue

Pisaroita Mekong-joen varrella esittelee raamattu- ja lukutaitotyötä Kambodžassa ja Vietnamissa.

Afrikka

Yhteistyön voimalla -raamatunkäännöstyötä Namibiassa materiaali antaa taustatietoa Namibiasta, raamatunkäännöstyöstä ja työn tekijöistä. Materiaaliin on haastateltu ihmisiä Namibian maaseudulla ja kaupungeissa, nuoria ja vanhoja, yliopistossa ja ruokomajassa, kirkossa ja kadulla.

Elossa! -aineisto avaa oven hiv- ja raamatunkäännöstyöhön Malawissa. Ihmisenä arvokas -aineisto esittelee hiv-työtä Keniassa ja Burundissa.  Molemmissa mukana myös raamattutyöskentelymateriaalia.

Etelä-Amerikka ja Meksiko

Lukutaito – ovi osallisuuteen -aineiston myötä pääsee tutustumaan raamatunkäännöstyöhön Etelä-Amerikan alkuperäiskielille. Mukana video raamatunkääntäjästä Meksikosta.

Intia

Sanan voimaa Intiassa -aineisto sisältää asiatietoa, kuvia ja kertomuksia Intian Pipliaseuran työstä.

Kiina

Kiinalaiset seurakunnat syntyvät ja kasvavat sanan ympärille. Raamatunkäännöstyö vähemmistökielille palvelee erityisesti syrjäseutujen vähemmistöseurakuntia.

Egypti

Videoita Egyptin raamattutyöstä sekä Askeleita autiomaassa -aineisto raamattumietiskelyihin .

Suomen suku

Raamattu Suomen Suvulle -hankkeen esittely ja julkaisut.