Suomen Pipliaseura

Suomen Pipliaseura on yli 200-vuotias, maan vanhin kristillinen järjestö ja kirjankustantaja. Pipliaseura tekee kansainvälistä raamattutyötä, harjoittaa kustannustoimintaa sekä edistää Raamatun käyttöä. Kansainväliseen työhön kuuluvat raamatunkäännöstyö, lukutaitotyö sekä Raamatun käytön edistäminen. Kansainvälinen työ ulottuu yli 200 maahan tai alueelle. Toimimme ekumeenisella pohjalla.

Suomen Pipliaseura on Suomen ev.lut. kirkon lähetysjärjestö. Olemme myös Vastuullinen Lahjoittaminen (VaLa) ry:n jäsen sekä Kepa ry:n jäsenjärjestö.

Seura on myös Suomen lähetysneuvoston jäsen ja Suomen ekumeenisen neuvoston kumppanuusjärjestö.

Suomen Pipliaseuran hallituksessa on yhdeksän jäsentä. Näistä kuusi jäsentä, puheenjohtaja mukaan lukien on Suomen ev.lut. kirkon jäseniä ja kolme muiden kuin Suomen ev.lut. kirkon jäseniä.

Pipliaseuran hallitus: Jukka Keskitalo, Anne Haverinen, Helsinki (SVKN), Oskari Juurikkala, Helsinki (kat.), Satu Ruhanen, Joensuu (ev.lut.), Minna Saarelma-Paukkala, Lahti (ev.lut.), Pia Sahi, Kuopio (ev.lut.), Mikael Sundkvist, Helsinki (ort.), Pirkko Träskbacka Espoo (ev.lut.)  ja Jaakko Weuro, Helsinki (ev.lut.).

Pipliaseuran johtoryhmä: toiminnanjohtaja Markku Kotila, seurakuntapalvelun johtaja Antti Siukonen, viestintä- ja varainhankintajohtaja Terhi Huovari, hallintopäällikkö Katja Hannula ja raamatunkäännöstyön johtava asiantuntija Seppo Sipilä (kansainvälinen työ).