Suomen Pipliaseura

Suomen Pipliaseura on yli 200-vuotias, maan vanhin kristillinen järjestö ja kirjankustantaja. Pipliaseura tekee kansainvälistä raamattutyötä, harjoittaa kustannustoimintaa sekä edistää Raamatun käyttöä. Kansainväliseen työhön kuuluvat raamatunkäännöstyö, lukutaitotyö, hiv-työ sekä Raamatun käytön edistäminen. Kansainvälinen työ ulottuu yli 200 maahan tai alueelle. Toimimme ekumeenisella pohjalla.

Suomen Pipliaseura on Suomen ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö. Olemme myös Vastuullinen Lahjoittaminen (VaLa) ry:n jäsen sekä Kepa ry:n jäsenjärjestö.

Seura on myös Suomen lähetysneuvoston jäsen ja Suomen ekumeenisen neuvoston kumppanuusjärjestö.

Suomen Pipliaseuran hallituksessa on kymmenen jäsentä. Näistä seitsemän jäsentä, puheenjohtaja mukaan lukien on Suomen ev.lut. kirkon jäseniä ja kolme muiden kuin Suomen ev.lut. kirkon jäseniä. Tällä hetkellä hallitukseen kuuluvat: Pekka Särkiö (pj, ev.lut.), Jorma Kaari (SVKN), Minna Koistinen (ev.lut.), Risto Korhonen (ev.lut.), Jaana Kymäläinen (ev.lut.), Timo Mäkirinta (ort.), Risto Nurmela (ev.lut.), Jaana Rantala (ev.lut.), Jaakko Weuro (ev.lut.) ja Katri Tenhunen (kat.).