Kolehti on vahva vaikuttamiskeino. Se antaa seurakuntalaiselle mahdollisuuden osallistua seurakuntien kansainvälisen vastuun kantamiseen. Siksi me Pipliassa olemme panostaneet siihen, että tarjoamme seurakunnille monenlaista materiaalia tämän tärkeän tehtävän toteuttamiseen.

Jokaisen kolehtikohteen alla olevasta linkistä avautuu lisätietoja ja materiaaleja, joita voit hyödyntää kolehdin esittelyssä tai vaikka kokonaisen tapahtumapäivän järjestämisessä.

Kolehtien tilitysohjeet ja viitenumerot löytyvät täältä. Jos seurakunta haluaa kerätä kolehdin yleisesti Piplian työlle, sen voi tilittää Piplian tilille Danske Bank FI58 8000 1800 0557 83, ja kirjoittaa viestikenttään ”Kolehti Piplian työlle yleisesti”.

Här kan du hitta kollektmaterial på svenska.

Virallinen kolehtipyhä Raamattusunnuntai 10.12.2023

Kolehti kerätään Lukutaitoa naisille Afrikassa -hankkeelle. Lisätietoa, kolehtimateriaaleja, kuvia ja virikkeitä löydät seuraamalla painiketta!

Vapaasti sijoitettava kolehti 2023 Namibian raamatunkäännöstyölle

Seurakunta voi itse valita, mille kirkkovuoden pyhälle sijoittaa kohteen.
Katso lisätietoa Namibiasta, kolehtimateriaaleja, kuvia ja virikkeitä!

Vapaasti sijoitettava kolehti 2023 raamattutyölle Kiinassa

Seurakunta voi itse valita, mille kirkkovuoden pyhälle sijoittaa kohteen.
Katso lisätietoa Kiinasta

Kolehti vapaasti valittavalle kohteelle

Seurakunta voi kerätä kolehdin yhteistyösopimuksensa kohteelle tai muuten tärkeänä pitämälleen hankkeelle. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi raamattutyö Intiassa, Ukrainassa tai Lähi-idässä.